کوکی ردولوت با کرم پنیری رو امتحان کردید؟ یه کوکی خوشمزه و عالی برای اونم از نوع مغزدار. من که وقتی درست کردم عاشقش شدم. امیدوارم که شما هم درست کنید و دوستش داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی ردولوت با مغزی پنیری

مواد لازم برای مغزی پنیری

  • 227 گرم پنیر خامه‌ای (در دمای اتاق)
  • 60 گرم ( ½ پیمانه) پودرشکر
  • 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای خمیر کوکی ردولوت

  • 240 گرم (2 پیمانه) آرد همه منظوره
  • 21 گرم ( ¼ پیمانه) پودر کاکائو
  • ½ قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 250 گرم (1 و ¼ پیمانه) شکر دانه‌ریز
  • 227 گرم (1 پیمانه) کره (در دمای اتاق)
  • 1 عدد تخم مرغ درشت (در دمای اتاق)
  • 2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • ½ تا 1 قاشق چایخوری رنگ قرمز خوراکی
  • ¾ پیمانه شکر دانه درشت رنگی قرمز (برای غلتاندن کوکی)

طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری

طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری

اول مغزی پنیری رو آماده می کنیم.

1. پنیر خامه‌ای، پودر قند، وانیل و نمک را بریزید و با دور کند همزن هم بزنید و کم کم سرعت همزن را بیشتر کرده و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

2. مایه پنیری را به 12 قسمت مساوری تقسیم کرده روی سفحه پخت یا سینی بچینید. هر قسمت حدود 1 قاشق غذاخوری پر میشه. سینی را داخل فریزر بگذارید تا زمانیکه خمیر کوکی را درست می‌کنید، خنک شود.

سپس نوبت آماده کردن خمیر کوکی هست.

1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی یا صفحه نسوز بیاندازید و کنار بگذارید.

2. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و با ویسک خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.

3. شکر و کره را به همراه هم با سرعت متوسط همزن حدود 1 دقیقه هم بزنید.

4. تخم مرغ، وانیل و رنگ قرمز را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

5. مواد خشک را به آن اضافه کرده و حدود 1 دقیقه با سرعت پایین همزن هم بزنید تا هیچ ماده خشکی نمانده و ترکیب شوند.

6.با استفاده از اسکوپ بستنی خمیر کوکی را به 12 قسمت تقسیم کنید. و هر قسمت را داخل کف دست گرد کنید.

7. مغزی پنیر را از فریزر خارج کنید.

8. با استفاده از انگشتان خود یا قاشق چایخوری یک گودی وسط کوکی‌ها ایجاد کنید و یک تکه از مغزی پنیری را وسط آن بگذارید و خمیر را اطراف ان جمع کنید.

9. هر کوکی را در شکر رنگی قرمز بغلتانید.

10. کوکی ها را داخل سینی فر با فاصله حداقل 5 سانتیمتر از یکدیگر بچینید.

11. کوکی را تا زمانیکه کناره‌های آن سفت شوند، حدود 11 تا 13 دقیقه بپزید. وقتی کوکی‌ها آماده خارج کردن از فر شدند، به سینی فر چند ضربه بزنید تا کناره‌های کوکی موج ایجاد شود.

12. کوکی‌ها را 10 دقیقه بگذارید داخل سینی فر بمانند. سپس آنها را روی پنجره سیمی منتقل کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

نکته: اگر خمیر کوکی خیلی چسبناک بود بگذارید داخل یخچال خنک شده سپس کار را ادامه دهید.