کوکی لاهیجان، نگم براتون از بافت و مزه اش که چقدر خوشمزهست. دستور تهیه اش رو براتون آماده کردم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی لاهیجان با پیمانه لیوان
- تخم مرغ دو عدد
- آرد دو لیوان فرانسوی دسته دار سر پر
- پودرقند دو سوم لیوان فرانسوی دسته دار
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل یک سوم قاشق چایخوری
- کره مارگارین ۵۰ گرم
- شیر یک چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
- روغن مایع یک چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
- گردو خوردشده دوسوم لیوان فرانسوی دسته دار
- کشمش دو سوم لیوان فرانسوی دسته دار
- پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری سرپر
دستور پخت کوکی لاهیجان با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
۱. ابتدا آرد بکینیگ پودرو پودر کاکائو را سه بار الک کرده،مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند حدودا سه تا چهار دقیقه با همزن بزنید تا پوک و کرم رنگ شود.
۳. روغن مایه را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید تا کشدار شود.
۴. تخم مرغ اول را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید، سپس تخم مرغ دوم را همراه وانیل اضافه کرده مجدد یک دقیقه ای با همزن هم بزنید.
۵. شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
۷. مخلوط آرد،بکینگ پودر و کاکائو را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و خوب با دور کند همزن هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
۸. گردو و کشمش را در یک تا دو قاشق آرد (جدا از ارد مصرفی در مایه) بغلتانید و به مایه اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
۹. مایه کوکی حاصله که تقریبا سفت هست (از مایه کیک سفتر از خمیر نان شل تر است) را داخل قیف ریخته، داخل سینی که چرب شده و کاغذ روغنی انداخته اید به سایز دلخواه بریزید و در فر از قبل گرم شده قراردهید.
۱۰. دمای فر ۱۷۵ درجه و مدت پخت حدودا بیست دقیقه می باشد. (زمانیکه زیر کوکی طلایی شده و از کاغذ روغنی به راحتی جدا شود، یعنی پخته است.)
من دو سه دقیقه گریل بالا رو هم روشن کردم روی کوکی ها هم کمی حرارت گرفته ومغز پخت تر شود.
نوش جان