یه کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه با حداقل مقدار روغن و بدون نیاز به همزن. این کوکیز طعم عالی و بافت نرم داره. با یک خمیر آسان و خوش قلق با کاتر گرد چهار و نیم سانت، 20 کوکیز داشتم. بعد از خنک شدن روی کوکی ها عسل گرم برس زدم.


مواد لازم برای تهیه تهیه کوکی شکلاتی نرم

  • آرد سفید 150 گرم (یک پیمانه)
  • پودر کاکائو دارک 10 گرم (1 قاشق غذاخوری)
  • بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای‌خوری (1 گرم)
  • تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم بدون پوست)
  • روغن مایع 25 گرم (یک و دو سوم قاشق غذاخوری)
  • پودر قند 50 گرم (یک چهارم پیمانه + 2 چای‌خوری)
  • عسل نصف قاشق غذاخوری (15 گرم)
  • شکلات شیری 25 گرم
  • وانیل کمی

دستور پخت کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه و ساده در خانه

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم
ابتدا شکلات را به طریق بن ماری یا توی ماکرو ذوب کنید و بذارید خنک بشه.

در ظرفی تخم مرغ و وانیل و پودر قند را با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.

روغن و شکلات ذوب شده خنک را اضافه و مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و الک و در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آورید.

اگر خمیر چسبنده بود در نایلون پهن و نیم ساعت در فریزر استراحت دهید.

سپس بین دو نایلون به قطر 4 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید.در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کنید.

در فر گرم شده با دمای 175 به مدت حدود 15 تا 17 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه.

زیاد موندن در فر باعث خشک شدن کوکیز میشه.

نکات مهم و فوت وفن های پخت کوکی شکلاتی نرم

  • میتونید روی نایلون رو آرد پاشی کنید تا خمیر کاتر خورده، راحت تر جدا بشه.
  • اگر باز هم کار سخت بود، تا 5 گرم (1 چای‌خوری) آرد میتونید اضافه کنید.
  • حتما با ترازوی دقیق کار کنید تا به مشکل نخورید. پیمانه و قاشق دقیق نیست.
  • اگر پودر کاکائوی دارک ندارید 5 گرم از آرد کم و پودر کاکائو را 15 گرم بریزید.
  • میتونید از کمی زنجبیل یا دارچین هم در مخلوط آرد استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم

هوس اون کوکی‌های نرم و کیک مانند لاهیجان به سرم زده بوده! پس دست به کار شدم!

مواد لازم

  • آرد ۱/۲ ۱ پیمانه + ۱/۲ پیمانه (مجموعا ۲ پیمانه)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ متوسط ۳ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه (یا ۱۰۰ گرم کره نرم)
  • عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ پینچ
  • گردوی خرد شده، کشمش پلویی و شکلات چیپسی ۳ قاشق سوپخوری از هر کدام

طرز تهیه

کشمش پلویی را بشویید و با دستمال نخی تمیز خشک کنید.

یک و نیم پیمانه آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، پودر دارچین و پودر هل را با هم الک و آماده کنار بگذارید.

تخم مرغها را به همراه وانیل، شکر و روغن مایع با دور بالای همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس مخلوط آرد را اضافه و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

به نصف پیمانه آرد باقیمانده، کشمش شسته وخشک شده، گردوی خرد شده را اضافه و زیر و رو کنید تا به آرد آغشته شوند و سپس به همراه شکلات چیپسی به مایه اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.

با قاشق مقداری از مایه بردارید و با فاصله کف قالب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر داغ یا حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.


طرز تهیه کوکی شکلاتی کافی شاپی

مواد لازم

  • کره ۱۱۵ گرم (کاملا سرد و مکعبی خرد شده)
  • شکر قهوه ای ۱۸۰ گرم
  • تخم مرغ سرد بزرگ ۱ عدد
  • آرد ۲۱۰ گرم
  • پودر کاکائو ۴۰ گرم
  • شیر ۱ قاشق سوپخوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکلات شیری خرد شده ۱۰۰ گرم (یا چیپسی)
  • شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
  • شکلات سفید خرد شده ۵۰ گرم

طرز تهیه

فر رو‌با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید کف سینی کاغذ بندازید و کنار بزارید.

در ظرف گودی شکر و کره سرد رو اضافه کرده با همزن بزنید تا یکدست و کرمی بشه تخم مرغ و وانیل اضافه کنید دوباره هم بزنید تا ترکیب بشن فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. شیر اضافه کنید.

آرد و جوش شیرین و نمک و پودر کاکائو رو الک کنید و با لیسک یا سرعت کم همزن با بقیه مواد ترکیب کنید شکلات ها رو اضافه کنید از مواد با اسکوپ و کمی فاصله داخل سینی بچینید ۱۵ دقیقه خنک کنید و بعد در فر داغ به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف در دار به مدت ۳ روز در دمای محیط و یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر قابل نگهداری است. حتی میتونید خمیر رو قبل از پخت فریز کنید و هر زمان لازم داشتید بپزید.


طرز تهیه کوکی شکلاتی فندوقی

کوکی شکلاتی عالی پر از شکلات و فندق.

مواد لازم

  • 115 گرم (1/2 پیمانه) کره نرم
  • 90 گرم (1/2 پیمانه) شکر قهوه ای
  • 50 گرم (1/4 پیمانه) شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ (60 گرمی)
  • 160 گرم (1 و 1/4 پیمانه) آرد
  • پودر کاکائو 40 گرم (1/2 پیمانه) الک شده
  • رنده 1 عدد پوست پرتقال ( به دلخواه)
  • 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
  • 100 گرم (2/3 پیمانه) شکلات سفید، خرد شده
  • 100 گرم (2/3) شکلات تلخ یا شیری، خرد شده
  • 50 گرم (1/2 پیمانه) فندق یا گردو، خرد شده

دستور پخت

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با دور متوسط ​​هم بزنید حدودا ۲ دقیقه تا یکدست و کرم رنگ شود. وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند.

آرد، پودر کاکائو، نشاسته ذرت، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید تا خمیر شکلاتی شکل بگیرد. شکلات و فندق را اضافه کنید و بالیسک هم بزنید.

روی ظرف را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید گلوله‌های از خمیر کوکی را بردارید و کف دست گرد کنید تا یکدست شود. گلوله های خمیر شیرینی را روی سینی های آماده شده قرار دهید و فضایی برای پهن شدن شیرینی ها در فر بگذارید.

به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانی که دیگر خیس و براق نباشد بپزید. قبل از اینکه با احتیاط به توری سیمی منتقل کنید، بگذارید چند دقیقه بماند تا کاملا خنک شود.

تست مغزها: فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید مغز دلخواه را داخل سینی پهن کنید حدودا ۸ دقیقه در فر تست کنید در این فاصله چند بار در فر باز کنید مغزها را زیر و رو کنید.

پودر کاکائو: توصیه می کنم از کاکائو مرغوب هلندی یا ترک استفاده کنید.

ذرت: اگر نشاسته ذرت دسترسی ندارید، می توانید به سادگی آرد را جایگزین کنید.

فندق: اگر ترجیح می‌دهید فندق را حذف کنید، می‌توانید مغزهای دیگری مانند بادام یافندق اضافه کنید. یا اگر می خواهید بدون آجیل باشد، به جای آن مقداری شکلات اضافه تر استفاده کنید

نکته: میتوانید از مخلوط شکلات چیپسی استفاده کنید ترکهای رو کوکی طبیعی هستند.


طرز تهیه کوکی شکلاتی با شکلات خرد شده

یه تجربه خوب، قبل درست کردن کوکی، آرد رو بریزید تو سینی فر و پخشش کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کمی طلایی بشه و اجازه بدید خنک بشه و بعد کوکی رو باهاش درست کنید.

مواد لازم

  • آرد ۳۲۵ گرم
  • کره همدما ۲۰۰ گرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ همدما ۲ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۳ گرم (۱/۲ قاشق چایخوری سرپر)
  • بیکینگ سودا یا جوش شیرین ۲ گرم
  • شکلات خرد شده ۲۵۰ گرم
  • فندق خرد شده ۷۰ گرم

طرز تهیه

کره و شکر را مخلوط کنید. (در حد مخلوط شدن هم بزنید) تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و مخلوط کنید. (تخم مرغ اول رو مخلوط کنید و بعدی رو اضافه کنید)

نمک و وانیل اضافه میشه در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد + بیکینگ پودر + بیکینگ سودا با هم روی خمیر الک میشن و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

شکلات و فندق اضافه بشه و مخلوط بشه. (من ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده و ۵۰ گرم شکلات چیپسی ریختم.)

خمیر نیم ساعت تو یخچال استراحت میکنه. بعدش گلوله های ۱۸۰ گرمی بردارید ( البته میتونید کوچکتر هم بگیرید ) و تو سینی فر با فاصله بچینید و بپزید.

فر ار قبل گرم بشه و بعد خمیر را فرم بدید و بپزید. دمای فر برقی ۱۷۵ درجه. دمای فر گازی ۱۹۰ درجه. مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.


یه روش دیگه برای تهیه کوکی شکلاتی نرم

مواد لازم

  • تخم مرغ یک عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آرد یک لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • شکلات تلخ ۷۰ گرم
  • شکر نصف لیوان
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • وانیل چند قطره

طرز تهیه

ابتدا کره و شکلات را به روش بنماری روی حرارت کتری آب میکنم در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر با همزن دستی میزنیم و بعد وانیل را اضافه میکنیم آرد بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی تخم مرغ الک میکنیم کمی هم میزنیم بعد شکلات و کره ی آب شده کمی سرد شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر به دست بیاد کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را اندازه یک گردو برداشه و با فاصله در سینی میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.


طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون پودر کاکائو

واقعا نمیدونم از خوشمزگی این کوکی چه جوری تعریف کنم! خیلی عالی میشه ترکیب نسکافه و شکلات همیشه بهترین بوده البته شما میتونین از شکلات شیرین هم استفاده کنین ولی به نظر من شکلات دارکی که درصد تلخی خیلی پایینی داره برای این کار مناسب تره.

مواد لازم

  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد یک ونیم لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکلات تلخ ۵۰ گرم
  • شکر نصف لیوان
  • بیکینگ پودر۲ ق چ
  • نسکافه یک ق چ (داخل یک ق آب حل کنید)

طرز تهیه

کره آب شده را با شکر با همزن مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم بعد نسکافه مایع را به مواد اضافه میکنیم و در آخر آرد و بیکینگ پودر را که با هم مخلوط کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که خمیر رو بتونیم با دست شکل بدیم.

اگر خمیر شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید از خمیر آماده شده گلوله هایی به اندازه گردو گرد کرده و داخلش تکه هایی از شکلات تلخ یا دارک رو قرار میدیم در سینی کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.


طرز تهیه کوکی ساندویچی فندقی

مواد لازم:

  • آرد همه منظوره، 2 پیمانه (240 گرم)
  • پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه (38 گرم)
  • جوش شیرین، ½ قاشق چایخوری
  • نمک، ¼ قاشق چایخوری
  • کره نرم شده، ½ پیمانه (113 گرم)
  • شکر دانه ریز، 2/3 پیمانه (130 گرم)
  • شکر قهوه‌ای، ½ پیمانه (105 گرم)
  • تخم مرغ ، 2 عدد (همدمای اتاق)
  • کرم فندقی شکلاتی، 2 پیمانه (دو قسمت میشود)
  • اسانس وانیل،1 قاشق چایخوری
  • فندق ریزخرد شده، 1پیمانه (150 گرم)

طرزتهیه:

آرد، جوش شیرین، نمک و پودرکاکائو را در کاسه‌ای با یکدیگر ترکیب کنید و کنار بگذارید. کره را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شود.

در حالیکه کره را هم می زنید شکر را کم کم و به تدریج اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام خوب هم بزنید.

1 پیمانه از کرم فندقی را به همراه وانیل اضافه کنید و خوب هم زنید تا ترکیب شوند. سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.

فر با در جه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک یا دو سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و کنار بگذارید.

فندق خرد شد را در یک سینی یا ظرف پهن بریزید. از خمیر توپک هایی به اندازه گردو درست کنید و در فندق خرد شده بغلتانید. کوکی ها را با فاصله چهارسانتی از یکدیگر داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید.

کوکی ها را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه داخل سینی بگذارید خنک شوند سپس روی توری سیمی بچینید تا کاملا سرد شوند.

وقتی که کوکی ها کاملا سرد شدند از کرم فندقی باقیمانده 2 تا 3 قاشق روی یکی کوکی بمالید و کوی دیگر را روی آن بگذارید و ساندویچ درست کنید.

کوکی ها را می تونید در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.


تهیه کوکی کاکائویی بسیار سرگرم کننده است. خمیر شیرینی شما باید نرم باشد نه سفت. با همزن با الگو دادن به آن ظاهری شیک به دست می آوریم. بعد از تهیه خمیر باید فوراً آن مخلوط کنید و ورز دهید و شکل دهید. در غیر این صورت در حین انتظار خشک می شود و مخلوط کردن ان با لیسک برایتان سخت می شود.

تزئین آن با شکلات اختیاری است. در صورت تمایل می توانید آن را ساده سرو کنید. به جای پسته می توانید فندق، نارگیل یا گردو را هم انتخاب کنید.

مواد لازم

  • 125 گرم کره
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • روغن نصف فنجان (50 میلی لیتر)
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم (15 گرم)
  • 2 قاشق غذاخوری کاکائو (20 گرم)
  • 2 لیوان آرد + 1 قاشق غذاخوری آرد (300 گرم)
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 بسته وانیل 5 گرم
  • برای رویه (اختیاری)
  • 60 گرم شکلات تلخ ذوب شده
  • 60 گرم شکلات سفید آب شده
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری پسته

طرز تهیه

کره و شکر دانه ریز را که در دمای محیط نرم کرده اید به کاسه اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. روغن مایع را اضافه کنید.

آرد، کاکائو، نشاسته، بکینگ پودر و وانیلین را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از اینکه قوام خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد، گلوله های به اندازه گردو را از روی خمیر جدا کرده و گرد کنید.

مرنگ ها را روی سینی فری که روی آن کاغذ پخت گذاشته اید بچینید. کوکی ها را با سر همزن خود را شکل دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حداکثر 12 تا 14 دقیقه بپزید.

شیرینی هایی را که پخته اید از فر بیرون بیاورید و خنک کنید. کوکی های خنک شده را در شکلات سفید و تیره ذوب شده آغشته کنید. وسط شان پسته بپاشید در یخچال نگهداری کنید تا شکلات سفت شود و سرو کنید.

5/5 - (2 امتیاز)