یه کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه با حداقل مقدار روغن و بدون نیاز به همزن.

این کوکیز طعم عالی و بافت نرم داره. با یک خمیر آسان و خوش قلق با کاتر گرد چهار و نیم سانت، 20 کوکیز داشتم. بعد از خنک شدن روی کوکی ها عسل گرم برس زدم.


مواد لازم برای تهیه تهیه کوکی شکلاتی نرم

  • آرد سفید 150 گرم (یک پیمانه)
  • پودر کاکائو دارک 10 گرم (1 قاشق غذاخوری)
  • بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای‌خوری (1 گرم)
  • تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم بدون پوست)
  • روغن مایع 25 گرم (یک و دو سوم قاشق غذاخوری)
  • پودر قند 50 گرم (یک چهارم پیمانه + 2 چای‌خوری)
  • عسل نصف قاشق غذاخوری (15 گرم)
  • شکلات شیری 25 گرم
  • وانیل کمی

دستور پخت کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه و ساده در خانه

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم
ابتدا شکلات را به طریق بن ماری یا توی ماکرو ذوب کنید و بذارید خنک بشه.

در ظرفی تخم مرغ و وانیل و پودر قند را با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.

روغن و شکلات ذوب شده خنک را اضافه و مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و الک و در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آورید.

اگر خمیر چسبنده بود در نایلون پهن و نیم ساعت در فریزر استراحت دهید.

سپس بین دو نایلون به قطر 4 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید.در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کنید.

در فر گرم شده با دمای 175 به مدت حدود 15 تا 17 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه.

زیاد موندن در فر باعث خشک شدن کوکیز میشه.

نکات مهم و فوت وفن های پخت کوکی شکلاتی نرم

  • میتونید روی نایلون رو آرد پاشی کنید تا خمیر کاتر خورده، راحت تر جدا بشه.
  • اگر باز هم کار سخت بود، تا 5 گرم (1 چای‌خوری) آرد میتونید اضافه کنید.
  • حتما با ترازوی دقیق کار کنید تا به مشکل نخورید. پیمانه و قاشق دقیق نیست.
  • اگر پودر کاکائوی دارک ندارید 5 گرم از آرد کم و پودر کاکائو را 15 گرم بریزید.
  • میتونید از کمی زنجبیل یا دارچین هم در مخلوط آرد استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی فندوقی

کوکی شکلاتی عالی پر از شکلات و فندق.

مواد لازم

  • 115 گرم (1/2 پیمانه) کره نرم
  • 90 گرم (1/2 پیمانه) شکر قهوه ای
  • 50 گرم (1/4 پیمانه) شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ (60 گرمی)
  • 160 گرم (1 و 1/4 پیمانه) آرد
  • پودر کاکائو 40 گرم (1/2 پیمانه) الک شده
  • رنده 1 عدد پوست پرتقال ( به دلخواه)
  • 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
  • 100 گرم (2/3 پیمانه) شکلات سفید، خرد شده
  • 100 گرم (2/3) شکلات تلخ یا شیری، خرد شده
  • 50 گرم (1/2 پیمانه) فندق یا گردو، خرد شده

دستور پخت

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با دور متوسط ​​هم بزنید حدودا ۲ دقیقه تا یکدست و کرم رنگ شود. وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند.

آرد، پودر کاکائو، نشاسته ذرت، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید تا خمیر شکلاتی شکل بگیرد. شکلات و فندق را اضافه کنید و بالیسک هم بزنید.

روی ظرف را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید گلوله‌های از خمیر کوکی را بردارید و کف دست گرد کنید تا یکدست شود. گلوله های خمیر شیرینی را روی سینی های آماده شده قرار دهید و فضایی برای پهن شدن شیرینی ها در فر بگذارید.

به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانی که دیگر خیس و براق نباشد بپزید. قبل از اینکه با احتیاط به توری سیمی منتقل کنید، بگذارید چند دقیقه بماند تا کاملا خنک شود.

تست مغزها: فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید مغز دلخواه را داخل سینی پهن کنید حدودا ۸ دقیقه در فر تست کنید در این فاصله چند بار در فر باز کنید مغزها را زیر و رو کنید.

پودر کاکائو: توصیه می کنم از کاکائو مرغوب هلندی یا ترک استفاده کنید.

ذرت: اگر نشاسته ذرت دسترسی ندارید، می توانید به سادگی آرد را جایگزین کنید.

فندق: اگر ترجیح می‌دهید فندق را حذف کنید، می‌توانید مغزهای دیگری مانند بادام یافندق اضافه کنید. یا اگر می خواهید بدون آجیل باشد، به جای آن مقداری شکلات اضافه تر استفاده کنید

نکته: میتوانید از مخلوط شکلات چیپسی استفاده کنید ترکهای رو کوکی طبیعی هستند.

5/5 - (1 امتیاز)