کوکی با طعم لیمو و لایه شکلاتی خیلی راحت و فوری، این کوکی های خوشمزه رو از دست ندید!

تو این مطلب با دستور پخت یه کوکی دولایه آشنا میشید که خیلی خیلی راحت درست میشه. احتیاج به قلق خاصی هم نداره و اگه اولین بار هم باشه که داری شیرینی میپزی، خیلی راحت از پسش بر میاید.


مواد لازم برای تهیه کوکی لیمویی

  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکر (یک ق غ کمتر از نصف لیوان)
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • پوست رنده شده ۲ عدد لیموترش (در حد یک قاشق چای خوری)
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم آرد قنادی (1 و ⅔ لیوان)
  • ۵۰ گرم نشاسته ذرت (حدود ½ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

برای کرم میانی

  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم پودر قندئ(۱و ⅔ لیوان حدودا)
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

برای روکش

شکلات ذوب شده دلخواه به میزان لازم (مارک کارات و سوربن مارک های مناسبی هستند.)


دستور پخت کوکی لیمویی با پوست لیمو رنده شده

طرز تهیه کوکی لیمویی

کره را به همراه شکر و عسل با همزن بزنید تا سفید رنگ شود.

آب لیموترش را به همراه پوست رنده شده لیموترش و تخم مرغ اضافه کرده و با مواد بزنید.

آرد و نشاسته ذرت را به همراه بکینگ پودر با هم الک کرده و به مواد اضافه و مقدار آن را ترکیب کنید تا خمیر یکدستی درست شود.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از یکساعت خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت حدود ۳ میلی متر باز کنید.

بار دیگر خمیر پهن شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از آن خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه‌ای مربع‌های ۵ در ۵ برش بزنید.

خمیر را روی سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.

بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها روی توری فلزی خنک شود.

کرم میانی را حاضر کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید کم کم پودر قند را اضافه کنید.

در اواسط هم زدن آبلیمو را هم به ترکیب اضافه کرده و هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا کرمی حجیم و پف دار به دست آید.

سپس آن را به صورتی که در فیلم آمده بین دو عدد از کوکی‌ها پایپ کنید.

شکلات دلخواه خود را ذوب کنید. هر کدام از کوکی های دو لایه ی کرم دار را کاملاً در شکلات ذوب شده غوطه ور کنید و بعد روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد و سفت شود.

5/5 - (1 امتیاز)