اگه دنبال یه کیک لطیف و کم شیرین با لایه میانه ی کرمی هستید، این کیک کرامبل کدو حلوایی تقدیم به شما. لایه میانی تماما با کدو هست که بافت مرطوب و لطیفی رو به کیک هدیه داده.


مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل کدو حلوایی

  • کره همدمای محیط ۱۱۳ گرم (۱/۲ پیمانه)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
  • آرد ۲۰۰ گرم
  • پوره کدو حلوایی۱۸۰ گرم (۱/۲ پیمانه) + ۱/۲ قاشق غذاخوری کره
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد کرامبل

  • بیسکوئیت ساده وانیلی (پتی بور) ۶ عدد
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۵ گرم
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو + قهوه ۱ قاشق چای‌خوری

مواد میانی

  • پوره کدو حلوایی۱۸۰ گرم (۱/۲ پیمانه) + ۱/۲ قاشق غذاخوری کره
  • پودر کاکائو + قهوه + دارچین (۱/۲ قاشق غذاخوری) شکر (۱ قاشق غذاخوری)

کدو حلوایی رو بعد از پخت پوره کنید می‌تونید روی حرارت بذارید تا حسابی غلیظ بشه و آب اضافیش بره و نصف قاشق غذاخوری کره بهش اضافه کنید. اگه دوست دارید بنا به ذائقه می‌تونید شکر بهش بزنید، من نزدم.


دستور پخت کیک کرامبل کدو حلوایی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کیک کرامبل کدو حلوایی
اول از همه، مواد کرامبل رو آماده کنید و کنار بگذارید. به این صورت که بیسکوئیت ها رو داخل غذاساز و یا به کمک هر وسیله دیگه ای خرد کنید.

شکر، دارچین قهوه و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید. کره سرد رو با کمک چاقو تکه تکه کنید و اضافه کنید و به کمک سرانگشت های دست سعی کنید مواد رو طوری مخلوط کنید که در نهایت شبیه خرده های نون بشه بدون اینکه کره آب بشه.

حالا بریم سراغ درست کردن کیک:

کره هم دمای محیط، شکر و وانیل رو کمی با همزن بزنید تا یکدست و سبک بشه. یکی از تخم مرغ ها رو اضافه کنید و مجددا با همزن حدود ۲ دقیقه بزنید وقتی که مواد یکدست شد، تخم‌مرغ دوم رو اضافه کنید و باز حدود ۲ دقیقه با همزن بزنید. به هیچ وجه دو تخم‌مرغ رو همزمان نزنید!!!

حالا پوره کدو رو اضافه کنید و هم بزنین.

آرد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مواد کیک باید نسبتا کلفت و سنگین باشه.

خب، حالا مشابه تصویر، نیمی از مواد کیک رو کف قالب بریزید. من از قالب لوف استفاده کردم. برای راحتی کار می تونید از کاغذ روغنی کف قالب استفاده کنید.

حالا نصف مواد پودری میانه رو بریزید، سپس پوره کدو و مجدد مواد پودری میانه.

حالا مابقی مواد کیک رو با دقت روی مواد میانی بریزید و سطحشو صاف کنید. در نهایت مواد کرامبل رو روی سطح مواد بریزید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید.

بعد از خنک شدن برش کنید. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)