کوکی ترک دار شکلاتی وانیلی با همه کوکی ها فرق داره و قابل مقایسه نیست. کوکی به این دلبری و نرمی کی دیده تا حالا؟


مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی ترک خورده

  • آرد 160 گرم (حدود 1 و 1/3 پیمانه) (بهتره آرد رو با ترازو وزن کنید.)
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری استاندارد
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر 2/3 پیمانه (اگه کم شیرین تر دوست دارید شکر را 1/2 پیمانه بریزید.)
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه
  • روغن 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ به دمای محیط رسیده 2 عدد
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک خورده بدون کره

طرز تهیه کوکی ترک دار شکلاتی

آرد رو با بیکینگ پودر و نمک سه مرتبه الک کنید و کنار بذارید.

سپس شکر و پودر کاکائو و روغن رو داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا شکر داخل مواد باز بشه.

بعد دو عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو دونه دونه به مواد اضافه کنید و هر تخم مرغ رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. به همراه تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.

سپس کل مخلوط آرد و بیکینگ پودر و نمک رو به یک باره اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید.

یک مایه چسبنده به دست میاد. این مایه رو داخل ظرف بریزید و به مدت یک ساعت تا دو ساعت و نیم داخل فریزر بذارید تا کمی خودش رو بگیره و قابل فرم دهی بشه.

سپس از فریزر خارج کنید و مقدار از مواد بردارید و داخل دست فرم بدید و داخل پودر قند بغلتونید تا یک لایه نازک پودر قند دور تا دور مواد رو بگیره.و داخل سینی فر که کفش رو کاغذ روغنی انداختید با فاصله مناسب بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و  وقتی که خنک شد از سینی فر جدا کنید.

قبل از خارج کردن از فر با خلال دندون پخته شدن کوکی ها رو امتحان کنید.

در این دستور کل 160 گرم ارد را اضافه میکنیم ولی نهایتا مواد کوکی شل و چسبنده ست که باید یکی دو ساعت مواد را در فریز استراحت بدید و مدام چک کنید هر وقت چسبندگی خمیر برطرف شد و خمیر قابل فرم دادن بود مواد را از فریز دربیاورید و شروع به گلوله کردن مواد کنید.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه کوکی ترک دار شکلاتی وانیلی

  • تایم استراحت مواد کوکی در فریزر به سرمای فریزر شما بستگی داره. برای من حدود 2 و نیم ساعت زمان برد.
  • خمیرها را در پودر قند بغلتانید و با فاصله در سینی فر بچینید.
  • حتما فاصله بذارید چون کوکی ها در فر پف کرده و بزرگ میشوند.
  • کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
  • کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کوکی ها خارج شود بپزید.
  • فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر.
  • بسته به سایز کوکی تایم پخت میتونه کمتر یا بیشتر بشه. کوکی های من بزرگ بودن و حدود 20 دقیقه پخت آنها زمان برد.
  • دقت کنید بعد از 10 دقیقه با خلال دندان مدام چک کنید هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کوکی ها را از فر دربیاورید اگر کوکی ها زیاد در فر بمانند خشک میشوند.
  • اجازه بدید کوکی ها کاملا خنک شوند و بعد آهسته از کاغذ روغنی جدا کنید.
  • بافت کوکی نرررم و کیکی هست.

پیشنهاد می‌کنم حتما امتحانش کنید.

5/5 - (3 امتیاز)