این کوکی کافه ای یه کوکی بسیار خوشمزه اس و بافت نرم و کیکی داره. امیدوارم که درست کنید و ازش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی کافه ای

  • کره گیاهی یا حیوانی 150 گرم
  • آرد 380 گرم
  • روغن مایع 60 گرم
  • شیر 60 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پودر شکر 200 گرم
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • کشمش 100 گرم
  • گردو 100 گرم

(همه مواد هم دمای محیط باشند)

طرز تهیه کوکی کافه ای

طرز تهیه کوکی کافه ای

برای اینکه کشمش و گردو داخل کوکی ته نشین نشه، یه قاشق از آرد دستور رو به کشمش و یه قاشقش رو به گردو اضافه کنید خوب مخلوط کنید و کنار بذارید.

بعد به باقیمانده آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید باهم مخلوط کنید بذارید کنار.

حالا تو یه کاسه بزرگ کره به دمای محیط رسیده و پودر قند رو اضافه کنید با دور تند همزن 4 الی 5 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و روشن بشه. (مابین کار حتما اطراف ظرف رو دورگیری کنید.)

بعد تخم مرغ اول رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید، تخم مرغ دوم رو به همراه وانیل اضافه کنید و دوباره یک دقیقه دیگه هم بزنید.

(حتما طی زدن اطراف ظرف رو به کمک لیسک دورگیری کنید)

بعد هم تخم مرغ سوم رو اضافه کیند و دوباره یک دقیقه دیگه هم بزنید. (این عمل باعث میشه کوکی شما بافت نرمتری داشته باشه)

حالا شیر و روغن مایع رو به همراه پودر کاکائو رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مواد یکدست بشه.

بعد مخلوط آرد و بکینگ پودرو اضافه کنید و به کمک لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید تا خمیرتون شکل بگیره و در آخر گردوی خرد شده به همراه کشمش رو اضافه کیند، خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه (خمیر کوکی رو سعی کنید زیاد هم نزنید در حدی اینکه خمیر بدست بیاد کافیه)

روی مواد رو سلفون بکشید توی یخچال 2 ساعت استراحت بدید تا کاملا خنک بشه. (یا نیم ساعت داخل فریزر)

بعد از استراحت و خنک شدن به وسیله قاشق یا اسکوپ زن از موادتون اندازه یک گردوی بزرگ داخل سینی با فاصله پایپ کنید، بذارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 گازی و 170 برقی به مدت 15 دقیقه اجازه بدید بپزه.

اگه همه مواد تو یه سینی جا نشد روی بقیه موادرو با سلفون بپوشونید بذارید داخل یخچال.

تا وقتی که کوکی ها داغ هستن به هیچ عنوان اونارو از سینی جدا نکنید اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد هم روی توری بچینید.

این کوکی رو تو بیشتر کارگاه ها با روغن صاف قنادی درست می کنن که شما هم می تونید بجای کره از روغن قنادی استفاده کنید.