کیک کره بادام زمینی که هرچی از بافت نرم و پنبه ایش و طعم بی نظیرش بکم کم گفتم! این کیک با این دستوری که یراتون آماده کردم رو پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون عاشقش میشید.
مواد لازم برای تهیه کیک کره بادام زمینی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲۱۰ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینک پودر۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۷۵ گرم یا ۱/۳ پیمانه
- شیر پر چرب ۲۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
- شکر سفید ۱۰۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- کره بادام زمینی ۱۵۰ گرم یا ۲/۳ پیمانه
- کره حیوانی یا گیاهی هم دمای محیط ۸۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
دستور پخت کیک کره بادام زمینی
در ابتدا تمامی مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط و الک کن و نمک رو بهش اضافه کن و بزارش کنار.
حالا کره هم دمای محیط و شکر سفید و قهوه ای و کره بادام زمینی رو مخلوط و با دور تند همزن تمام مواد رو مخلوط کن.
حالا تخممرغ رو دونه دونه اضافه کن و هر کدوم رو ۱ دقیقه با دور تند همزن هم بزن. با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کن.
حالا شیر و روغن اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزن. من با همزن خاموش هم زدم که مواد به بیرون نریزه.
در آخر مخلوط مواد خشک رو که در ابتدا مخلوط و الک کرده بودیم رو به مواد اضافه و آروم آروم در ایندا با لبسک و سپس با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزن.
کف قالب روچرب و کاغذ روغنی بنداز و مواد کیک رو یه درون قالب انتقال بده و بره توی قر از قبل گرم شدخ با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه.
حتما بعد از ۳۵ دقیقه با یه سیخ چوبی چک کنید. اگه سیخ چوبی تمیز در اومد پس آمادست. وقتی کیک خنک شد از قالب خارج و برش بزن و نوش جونت باشه.