کوکی کاراملی قطعا یکی از خوشمزه ترین و بهترین کوکی هایی هست که تا به حال درست کردم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی کاراملی مغزدار
- 1 عدد تخم مرغ (60 گرم با احتساب پوسته)
- 125 گرم کره هم دمای محیط
- 120 گرم شکر سفید دانه ریز
- 60 گرم شکر قهوه ای روشن
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 200 گرم آرد سفید قنادی الک شده
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 80 گرم شکلات چیپسی
- شکلات کاراملی
طرز تهیه کوکی کاراملی مغزدار
برای شروع ابتدا کره رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می زنیم. (کره شروع به کف کردن میکنه) تا کره ذوب شود و به رنگ کاراملی خوش رنگی دربیاد.
این کارو با حوصله انجام بدین و حین هم زدن مواظب باشین اون لایه ای که به کف و دیواره های ظرف می چسبه وارد کره نشه.
کره رو به یه ظرف دیگه منتقل کرده و کنار میزارم تا کاملا خنک بشه.
داخل کاسه ای کره ذوب شده و شکر سفید و قهوهای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه (حدود 3 دقیقه).
دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.
مخلوط آرد و جوش شیرین و نمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم. شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه می کنیم.
از خمیر گلوله هایی جدا کرده و وسط هر کدوم یه شکلات کاراملی میزاریم و روی اونو کاملا پوشونده و داخل دست گرد می کنیم.
مجدد روی کوکی ها تعداد ی شکلات چیپسی قرار داده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و روی گلوله ها رو پوشونده و 1تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
(هر چه خمیر بیشتر سرد بشه کوکی کمتر پهن میشه). سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 14 دقیقه (بسته به سایز کوکی) میزاریم.
فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان
وسط کوکی هاتون تا جایی که میتونید دو یا سه تا شکلات کاراملی بزارین اینجوری مغزی کوکی هاتون خیلی بیشتر و کوکی تون فوق العاده جذاب تر و خوشمزه تر میشه. هر چی پرمغزتر کوکی خوشمزه تر!