کوکی کدو حلوایی برای روزای سرد. سرد است و من به کوکی های داغ کدوحلوایی و فنجان چایی که بخار از ان بلند میشود می اندیشم!

این دستور پخت برای طرفدارای کوکی، کوکی کدو حلوایی اینم یکی از آسونترین و بهترین دستورهای کوکی کدو که با روغن مایع بدون کره تهیه میشه و فوق العاده نرم و خوشمزست!

مواد لازم برای تهیه کوکی کدو حلوایی با روغن مایع

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۶۵ گرم (۱/۴پیمانه)
  • پودرقند ۶۰ گرم (۱/۲پیمانه)
  • پوره کدوحلوایی ۱۰۰ گرم
  • آرد ۲۲۵ گرم (۱و ۳/۴پیمانه)
  • پشنهاد من: وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۷ گرم (۱ قاشق مرباخوری)

دستور پخت کوکی کدو حلوایی با روغن مایع بدون کره

برای شروع ابتدا تخم مرغ و پودر قند و وانیل و روغن مایع خوب با همزن بزنید، سپس پوره کدو حلوایی و در صورت لزوم زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

سپس آرد و بیکینگ پودر و ترکیب کنید با کم کم اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید تا خمیر شما یکدست و لطیف بشه.

کنار دستتان اب بزارین دستتون کمی خیس کنید از خمیر گلوله هایی بردارین و با فاصله در سینی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید روش پودر قند الک کنید و داخل فر ۱۸۰ از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه بپزید. امیدارم این کوکی کدو حلوایی با روغن مایع رو درست کنید و در کنار یه لیوان چای ازش لذت ببرین.

نکات مهم تهیه کوکی کدو حلوایی با روغن مایع

  • پوره کدو کاملا غلیظ و بدون اب باشه.
  • اگر کدو زیاد خوش رنگ نیس کمی زعفران اضافه کنید.
  • زیاد داخل فر نپزید خشک بشه بافت این کوکی نرم و کیک مانند هست. کمی زیرش طلایی بشه کافیه.
  • بهتره از وانیل استفاده کنید عطرش و فوق العاده میکنه.
  • این خمیر چسبنده هست که کاملا طبیعیه. حتما دستتون وخیس کنید تا خمیر به دستتون نچسبه ارد زیاد تر به خورد خمیر ندین که کوکیتون سفت میشه.
  • شیرینی ملایمی داره و طعم کدو زیاد محسوس نیست.

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی با جو پرک یا دوسر پرک