کوکی آبنباتی یه ایده فوق العاده جذاب و شیک و خوشمزه ست. بریم سراغ رسپی این جذابمون! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی آبنباتی
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سفید یا آرد قنادی حدود ۲ پیمانه (۲۴۰ گرم)
- نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه (۳۱ گرم)
- کره به دمای محیط رسیده ۱۱۳ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- آبنبات رنگی به مقدار لازم
برای نتیجه بهتر مواد رو با ترازو وزن کنید.
طرز تهیه کوکی آبنباتی
در ابتدا کره نرم شده (کره رو تست کنید، به محظ اینکه انگشت داخل کره فرو بره وقت استفاده هست) و به همراه شکر ۳ تا ۵ دقیقه بزنید تا کرمی و حجیم بشه.
بعد تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه کنید کمی بزنید، بعد نشاسته ذرت رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و درآخر هم آرد الک شده رو یکباره اضافه کنید، حالا یا با لیسک و یا با دور کند همزن هم بزنید تا آرد کاملاً داخل مواد هم بخوره.
خمیر که شروع کرد به جمع شدن با نوک انگشت یا با همون لیسک جمعش کنید و دقت کنید که اصلا خمیر رو با کف دست ورز ندید که روغن میوفته.
حالا خمیرتون رو به کمک وردنه داخل کیسه فریزر باز کنید و داخل یخچال یکساعت بمونه تا استراحت کنه.
بعد از این مدت خمیر رو به کمک وردنه باز کنید و قالب بزنید.
داخل خمیرهای کاتر خورده رو هم دوباره با کاتر کوچکتر خالی کنید و دوباره نیم ساعت بذارید یخچال و بعد شکم خالی خمیرهارو با آبنبات هایی که کمی خرد شدن پر کنید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید.
داخل فر برقی و توستر و سولار ۱۶۰ درجه. بعد که از فر درومد حتما بذارید خنک خنک بشه به راحتی از کاغذ جدا میشه، داخل ظرف دربسته تا چندروز قابل نگهداری هست.
برای این کوکی به دلیل چسبندگی زیاد قسمت آبنباتی، حتماً از سیلی پد یا ورق نسوز استفاده کنید. استفاده از کاغذ روغنی ریسک چسبندگی رو زیاد میکنه.
اگه موقع کاتر زدن خمیر چسبنده بود وردنه رو به آرد آغشته کنید.
اگر خمیرتون گرم و شل شده بذارید دومرتبه یخچال بمونه خنک بشه و بعد قالب بزنید، برای اینکه این اتفاق نیوفته میتونید هربار یک تکه از خمیر رو از یخچال خارج کنید و قالب بزنید یکباره همه رو از یخچال خارج نکنید.
وقتی که آبنباتها داخل فر کاملا آب شدن و رنگ خمیرها تغییر کرد کوکی ها آماده هستن.