پای نارگیل شکلاتی یه شیرینی فوق العاده خوشمزه که ترکیب کیک شکلاتی با رویه ی نارگیلی که طعم بهشتی میده، محاله درستش کنید و خوشتون نیاد! بریم برای طرز پخت این کیک پای نارگیل شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پای نارگیل شکلاتی
مواد لازم برای کیک شکلاتی
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
- شیر ۱۷۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
- روغن مایع ۷۰ گرم (یک چهارم لیوان + ۲ قاشق غذاخوری)
- آرد ۲۰۰ گرم (یک و سه چهارم لیوان)
- پودر کاکائو ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری صاف
- وانیل مقداری
مواد لازم برای رویه نارگیلی
- پودر نارگیل ۱۳۰ گرم (یک لیوان + یک سوم لیوان)
- پودر قند ۲۲۰ گرم (یک لیوان + نصف لیوان)
- سفیده تخم مرغ ۱۳۰ گرم (تقریبا ۴ عدد)
- روغن مایع داغ ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
من برای اندازه ها از ترازو استفاده کردم شما هم با ترازو اندازه گیری کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت. بصورت پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی) هم نوشتم براتون.
روغن حتما باید داغ باشه و از پودر نارگیل چرب و مرغوب استفاده کنید.
آموزش پای نارگیل شکلاتی
برای شروع ابتدا رویه نارگیلی رو اماده کنید پودر قند و پودرنارگیل و مخلوط کنید سفیده ها رو بهش اضافه و مخلوط کنید سپس روغن مایع داغ رو بهش اضافه کنید مخلوط و یکدست کنید بزارید کنار.
برای کیک شکلاتی تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل مخلوط و هم بزنید تا کرم رنگ بشه سپس شیر و روغن مایع و بهش اضافه کنید دوباره کمی هم بزنید.
در نهایت آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر و مخلوط و الک کرده در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط و یکدست کنید.
قالب های پای رو کپسول گذاشته از مواد کیک دو ملاقه کوچک بریزید و مواد نارگیلی رو داخل قیف ریخته روی مایه کیک شکلاتی بریزید. (قالب ها رو تا دو سوم پرکنید که جا برای پف داشته باشه)
بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا بپزه سپس از فر خارج کنید روشو با عسل رقیق شده رومال بزنید و کم پودر پسته وسط شیرینی ها بریزید.
میتونید مابین کیک و لایه نارگیلی کمی کرمفیل وسط شیرینی بریزید که اختیاریه.
این مقدار ۸ تا کیک با سایز قالب با قطر ۱۱ میده
دمای فر گازی: ۱۶۰ درجه بمدت ۴۰ دقیقه
دمای توستر و سولاردوم: ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
نوش جان