اومدم با رسپی یه پای سیب قالبی یک نفره خوشمزه که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه پای سیب قالبی یک نفره قنادی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • ماست شیرین نیمه چرب ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع ۲/۳ پیمانه
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • دارچین به میزان لازم
  • سیب ۲ عدد متوسط
  • پودرقند به میزان لازم

طرز درست کردن پای سیب قالبی یک نفره قنادی با پیمانه

طرز تهیه پای سیب قالبی یک نفره قنادی بسیار خوشمزه
۱. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

۲. ماست را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۳. روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۴. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده مرحله به مرحله اضافه کنید و با لیسک یه ارامی در یک جهت هم بزنید تا جایی که کاملا مخلوط و مایه یکدستی حاصل شود.

۵. قالب های پای سیب را برداشته و داخل آنها کاغذ پای سیب بگذارید.

۶. سیب را به ورقه های گرد نازک برش بزنید (حلقه های گرد به ضخامت یک سانت).

۷. با یک ملاقه به اندازه یک سوم قالب داخل کاغذ ها مایه کیک بریزیدو کمی روی آن ها دارچین بپاشید.

۸. روی مایه ها یک حلقه سیب بگذارید ومجددا روی سیب ها نیز دارچین بپاشید.

۹. ملاقه ای دیگر از مایه کیک را روی سیب ها بریزید تا تقریبا دوسوم هر کدام از قالب ها را بپوشاند.

۱۰. فر را از قبل روشن تا داغ شود. روی حرارت ۱۶۵ تا۱۷۰ درجه تنظیم کنید.

۱۱. پای سیب ها را داخل فر بگذارید ،۳۰ تا۳۵ دقیقه زمان برای پخت پای سیب ها کفایت میکند.

۱۲. شعله بالای فر را روشن زمان بدهید تا روی پای هم کمی گریل شود.

۱۳. بعد از پخت و جدا کردن پای ها از قالب، روی پای سیب ها پودر قند بپاشید و سرو کنید.

نکات مهم وفوت فن های پخت پای سیب قالبی

  • با این مقدار مواد حدودا ۱۰ عدد پای سیب خواهید داشت.
  • حتما حتما مواد رایک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.
  • من از فر برقی استفاده میکنم چنانچه فر گازی داشتید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.
  • از سیب زرد سفت وآبدار استفاده کنید .پوست سیب ها را بکنید و گرد گرد حلقه کنید.
  • بعد از حلقه کردن با کمک از کف یک ماسوره کوچیک قسمت هسته های سیب را به صورد گرد برش بزنید. (وسط حلقه های سیب باید به اندازه ی حلقه کوچک تو خالی باشد.)

5/5 - (1 امتیاز)