اینم دستور شیرینی ماکارون فرانسوی، ماکارون طعمش به قدری خوشمزست که واقعا ارزش تلاش رو داره!

مواد لازم برای تهیه ماکارون فرانسوی

  • 80 گرم سفیده تخم مرغ
  • 80 گرم شکر دانه ریز
  • 100 گرم پودر بادام
  • 100 گرم پودر شکر

برای فیلینگ

  • خامه مایع 50 میلی لیتر
  • 150 گرم شکلات سفید

دستور پخت ماکارون فرانسوی

طرز تهیه ماکارون فرانسوی
ابتدا آرد بادام و پودر قند رو میکس کن. (مراقب باش زیاد داخل میکسر هم نزنی) سپس دو سه بار الک کن.

آرد بادام و پودر قند که به صورت پودر ریز هستند آمادست. در یک کاسه تمیز، سفیده تخم مرغ رو بریز و با همزن بزن.

وقتی کف کرد و فرم گرفت پودر قند رو کم کم اضافه کن.

خوب هم بزن تا بصورت خامه در بیاد. سپس مخلوط آرد بادام و پودر قند رو کم کم اضافه کن و با لیسک از پایین به بالا مخلوط کن، اصلا نباید پف سفیده رو بگیری پس حتما آرام و در یک جهت فولد کن.

سپس رنگ خوراکی رو اضافه کرده و مخلوط کن. (مواظب باش زیاد یا کم مخلوط نکنی چون قوامش بسیار مهمه، باید مانند عسل از لیسک جاری بشه).

موادُ در قیف بریز، داخل سینی فر کاغذ روغنی بنداز و مواد داخل قیف رو به آرومی و عمود پایپ کن و حداقل چهار بار محکم سینی فرُ به زمین بکوب تا هوای اضافش خارج بشه، اگه هنوز حباب هایی روش باقی مونده بود، با احتیاط با خلال دندان بترکونشون و دوباره سینی رو کمی روی زمین بکوب، با دست خیس قسمت اضافی روی ماکارون ها رو صاف کن.

به مدت نیم ساعت در جای خنک و خشک قرار بده.

سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 145 درجه به مدت 12-13 دقیقه بپز (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن).

بعد از اینکه ماکارون ها پخت، بدون اینکه بهشون دست بزنی، بذار تا خنک بشن.

خامه صبحانه رو روی حرارت گرم کن. بعد از روی حرارت برداشته و شکلات های سفید رو اضافه کن و هم بزن تا ذوب بشه.

در آخر رنگ خوراکی مورد نظرتُ اضافه کن. در یخچال بذار تا مواد میانی کمی سفت بشه.

ماکارون ها رو با فیلینگ پر کن و یک لایه ماکارون دیگه روی مواد قرار بده. بهتره قبل از سرو به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار بدی.

5/5 - (2 امتیاز)