اینم دستور تهیه چیز کیک هلو با بیسکویت پتی بور خوشمزه و بی نظیر. این چیزکیک هلو رو هم با هلو تازه و هم با کمپوت هلو می تونید درست کنید. فوق العاده خوشمزه و ساده ست و یه دسر مجلسی و شیکه.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک هلو با بیسکویت پتی بور

  • بیسکوییت بتی پور دو بسته
  • کره ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
  • پنیر ویلی یا ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
  • یک لیوان شیر
  • هلو چند عدد خرد شده (3 تا 4 عدد)
  • دو بسته ژله هلو

دستور تهیه چیز کیک هلو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک هلو با بیسکویت پتی بور

برای شروع ابتدا بیسکویت رو کاملا پودر میکنیم، سپس کره رو آب میکنیم و با بیسکوییت پودر شده مخلوط میکنیم و ته قالب کمر بندی، فیکس میکنیم و میزاریم یخچال تا سفت بشه. دراین میان مواد چیز کیک رو درست میکنیم.

در ادامه خامه صبحانه رو با پودر قند با هم زن مخلوط میکنیم، بعد پنیر ویلی یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم و با هم زن فرم میدیم.

حالا نوبت خامه قنادی هست، اونم اضافه میکنیم.

سپس پودر ژلاتین رو شیر سرد مخلوط میکنیم و وقتی اسفنجی شد، روی بخار کتری میزاریم تا ذوب بشه، وقتی از داغی افتاد ‌سرد شد، به مواد چیز کیک اضافه میکنیم.

هلو رو هم پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و داخل موادمون اضافه کرده و قالبمون رو از یخچال بیرون آورده و مواد چیز کیکمون رو روی بیسکوییت فیکس شده پهن میکنیم و‌ دوباره میزاریم یخچال به مدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده.

بعد این 2 ساعت، دو بسته ژله هلو داشتیم که طبق دستور روی پاکت، درست میکنیم و روی چیزکیک وقتی کاملا بسته میریزیم.

دوباره برای ۲ الی ۳ ساعت میذاریم داخل یخچال تا ببنده. میتونید از هلوی قاچ شده رو چیزکیک برای تزئین قرار بدید، بعد ژله رو بریزید، خیلی چیز کیک خوشمزه ای هست.

نکته: برای پودر کردن بیسکویت اگر آسیاب در دسترس‌تون نبود می‌تونید بیسکوییت را رنده کنید یا بکوبید. اما در هر دو صورت آن را الک کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.


روش دوم

طرز تهیه چیز کیک هلو با بیسکویت پتی بور

مواد لازم

  • بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم (حدود ۱.۵ بسته)
  • کره ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • پودر ژلاتین ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ قاشق غذاخوری)
  • هلو ۳۵۰ گرم (حدود ۴ عدد متوسط)
  • پودر ژله هلو ۱ بسته

طرز تهیه

بیسکویت رو با میکسر (یا هر وسیله دم دستی) پودر کردم. کره رو آب کردم و با بیسکویت ترکیب کردم. می تونید از مقدار خیلی کم شیر هم استفاده کنید، که هم خیلی سفت نمیشه و پودری نمیشه.

جای بیسکویت و کره می تونید هر کیک دل خواه بپزید و استفاده کنید. می تونید از قالب کمربندی، رینگ و یا ساده با انداختن سلفون استفاده کنید. ترکیب بیسکویت و کره رو داخل قالب ریختم و فشرده کردم و یک ساعت در یخچال قرار دادم.

هلو رو پوست کندم و با گوشت کوب برقی (یا هر وسیله که در منزل دارید) پوره کردم. میزان هلوی پوره شده ۲۲۰ گرم (حدود ۱ لیوان)

پودر ژلاتین رو با ۱/۴ لیوان آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا دراتش حل بشه و گذاشتم خنک بشه.

جای ژلاتین می تونید از یک بسته پودر ژله هلو و نصف لیوان آب جوش استفاده کنید. (فقط باید خنک بشه)

خامه قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره (جای خامه قنادی ، خامه صبحانه میشه، که در این صورت نیاز به فرم دادن نیست)، پنیر ماسکارپونه رو هم ریختم و هم زدم ، پوره هلو و ژلاتین حل شده و شکر (میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی و نوع ژلاتین و پودر ژله داره) رو هم ریختم.

این مواد رو ریختم روی لایه بیسکوییت در یخچال ۱ الی ۲ ساعت قرار دادم.

یک بسته پودر ژله هلو رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه و گداشتم در محیط بمونه و خنک بشه. روی لایه دوم مقداری از ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه و بعد روش میوه برش خرده هلو چیدم و مابقی ژله ریختم و گذاشتم یخچال حداقل ۴ ساعتی بمونه.

برای خارج کردن از قالب دورش رو با کارد آزاد کردم و برای قالب من نیاز بود چند ثانیه در آب ولرم بمونه و بعد به راحتی از جاش آزاد شد و برای قسمت های اسلایسی دورش رو با کارد آزاد کردم و از کفش با کمک کفگیر و یا کاردک بلند کردم و در دیس قرار دادم.