کیک موزاییکی یه دسر خوشمزه و ساده و راحته که نیازی به پخت نداره و بدون فر هست و یه کیک یخچالیه. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه کیک موزاییکی با بیسکویت پتی بور

  • 2 لیوان شیر (400 میلی)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 استکان کوچک شکر (70 گرم)
  • 1پاکت شکلات تلخ یا شیری (80 گرم)
  • 3 پاکت بیسکوییت پتی بور (1 پاکت 175 گرم)
به دلخواه
  • 1 استکان فندق
  • 1 استکان پسته
برای روی کیک
  • 100 میلی خامه صبحانه
  • 80 گرم شکلات

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی


دستور پخت کیک موزاییکی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه کیک موزاییکی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا کره، شیر، پودر کاکائو، شکر و شکلات را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید و تا وقتی شکلات و کره آب شوند مدام هم بزیند. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید تا ولرم شود.

بیسکوییت ها را به شکل چهار قسمت خرد کنید. فندق و پسته را به دلخواه اضافه کنید. سس شکلاتی که کنار گذاشته بودید ولرم شود روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید تا سس به تمام قسمتها برسد اما مواظب باشید بیسکوییت ها له نشوند.

کف قالب مورد نظر سلفون بکشید و مواد بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با لیسک فشار دهید تا صاف شود. (یا میتوانید داخل سلفون بریزید و شکل رول بدید.)

داخل فریزر بذارید و تا زمانی که سفت شود و خودش را بگیرد در فریزر نگه دارید. برای روی کیک خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق گرم کنید. دقت کنید نجوشد وقتی گرم شد از روی اجاق بردارید شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید.

گاناش را روی کیک بریزید و کمی در یخچال بذارید تا گاناش خودش را بگیرد. سپس میتوانید سرو کنید. نوش جان