کیک انبه و نارگیل یه کیک فوق العاده خوشمزه با یه بافت نرم و ابری! کیک انبه و نارگیل با اون عطر و طعم بی نظیرش! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک انبه و نارگیل

  • آرد ۱/۵ پیمانه یا لیوان فرانسوی
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • پوره انبه ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک انبه و نارگیل

طرز تهیه کیک انبه و نارگیل
همه مواد هم دمای محیط باشه.

در ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن حسابی هم بزنید تا سفید ‌‌حجیم و کشدار بشه.

سپس پوره انبه و بعد روغن و پودر نارگیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مواد خشک (آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر) رو مخلوط و الک‌ کنید و طی۲ یا ۳ مرحله اضافه کنید و هم بزنید.

در اخر سطح مواد رو با پرک بادام تزئین کنید.

حالا قالب کیک رو حسابی چرب و آرد پاشی کنید یا از اسپری جدا کننده استفاده کنید.

سپس مواد رو بریزین داخل قالب و بزارین توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که روی کیکی ها رنگ بگیره و وقتی سیخ چوبی رو توی کیک فرو میکنید تمیز در بیاد.

بعد از اینکه از فر دراوردین بزارین کاملا سرد بشه و از قالب در بیارین.

دمای فر گازی۱۸۰ درجه سانتی گراد و دمای فر برقی و سولاردوم۱۶۰ درجه سانتی گراد.