سالاد سزار (Caesar Salad) از سالادهای پرطرفداریه که توی بیشتر رستورانها، فستفودها و کافهها سرو میشه. تو بعضی از دستورهای سالاد سزار مرغ رو سوخاری میکنن و وسطش پنیر میگذارن. درسته که مرغ سوخاری با پنیر طعم خوبی داره، اما خب کالری بیشتری هم وارد بدن میکنه. در ادامه با طرز تهیه سالاد سزار خونگی راخت و ساده با مرغ گریل شده و خوشمزهای آشنا میشید که نه تنها سریع آماده میشه، بلکه کم کالری و رژیمی هم هست و تمام مواد مغذی که یک وعدهی غذایی باید داشته باشه، داره.
مواد لازم برای تهیهی سالاد سزار برای دو نفر
- سینه مرغ بدون پوست 1 عدد بزرگ
- کاهو 1 عدد متوسط
- لیمو ترش 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه
- پنیر پارمسان
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل یک سوم قاشق چایخوری
- پاپریکا یک سوم قاشق چایخوری
- پودر سیر
- نان تست 2 عدد
مواد لازم برای سس سالاد سزار
- لیمو ترش 1 عدد
- سیر 2 حبه
- سس مایونز 4 قاشق غذاخوری (4 قاشق غذاخوری ماست یونانی بدون چربی برای سالاد سزار رژیمی)
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- سس ورچستر یا سرکه بالزامیک
- روغن زیتون
- پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سفید
طرز تهیهی سالاد سزار خانگی ساده و خوشمزه
مرحله اول، مزهدار کردن مرغ
سینه مرغ رو مثل عکس زیر به صورت طولی برش بزنید.
برای مزه دار کردن مرغ، روغن زیتون، یک حبه سیر ریز رنده شده یا له شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آب نصف لیمو ترش رو بریزید روش رو با دست مواد رو بمالید روی مرغ تا مواد به خوردش بره و مرغ رو برای 1 تا 2 ساعت تو یخچال بگذارید.
مرحله دوم، برشته کردن نان تست
2 تکه نون تست رو به شکل مکعبی خرد کنید (اگه دوست داشتید کنارههای نون تست رو جدا کنید) و تکههای تست رو با روغن کمی زیتون و پودر سیر مزهدار کنید. برای برشته کردن تکههای نون هم میتونید داخل ماهیتابه روی اجاق کاز این کار رو بکنید یا داخل فر بگذارید تا برشته بشن. اگه قصد دارید سالاد سزار رژیمی درست کنید از اسپری روغن استفاده کنید.
مرحله سوم، آماده کردن سس سالاد سزار
برای درست کردن سس سالاد سزار 2 حبه سیر، آب 1 لیموترش، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و 4 قاشق غذاخوری سس مایونز (یا ماست یونانی بدون چربی برای سس رژیمی سالاد سزار) رو بریزید داخل مخلوط کن و با سرعت پایین مخلوط کنید. کمی فلفل سفید (یا فلفل سیاه آسیاب شده) و کمی سس ورچستر به مخلوط اصافه کنید. در حالی که مواد داخل میکسر در حال مخلوط شدن هستند، روغن زیتون رو هم اضافه کنید. سس سالاد سزار رو تو یک ظرف مناسب بریزید و بگذارید داخل یخچال. (اگه مخلوط من در دسترس نداشتید میتونید همه این مراحل رو با یک همزن دستی هم انجام بدید.)
نکته:
- برای طعم بهتر 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رو هم به سس سالاد سزار اضافه کنید و کمی با همزن دستی پنیر پارمسان رو با سس مخلوط کنید و بعد بگذارید داخل یخچال.
- اگر سس ورچستر در دسترس نداشتید از کمی سرکه بالزامیک همراه با 1 قاشق چایخوری تمبر هندی هم میتونید استفاده کنید.
مرحله چهارم، گریل کردن مرغ
مرغ مرینیت (مزهدار) شده رو از یخچال خارج کنید و گریل کنید و صبر کنید تا خنک بشن. بعد هم جهت با بافت مرغ برش بزنیدشون.
مرحله پنجم، خرد کردن کاهو
کاهو رو هم مثل عکس زیر به تکههای تسبتا بزرگ برش بزنید و بریزید داخل ظرفی که برای سرو سالاد سزار انتخاب کردید.
مرحله ششم، سرو و تزئین
برای سرو سالاد به اندازه دلخواهتون سس روی کاهوی خرد شده بریزید.
تکههای برش خورده مرغ رو در یک طرف ظرف و تکههای برشته شده نون تست هم در طرف دیگه بریزید.
در آخر هم پنیر پارمسان به اندازهی دلخواه (زیاد بریزد، خوشمزهتر میشه) برای تزئین و البته مزه بهتر روی سالاد سزار بریزید اما اگه سالاد سزار رژیمی درست میکنید خیلی کم پنیر بریزید یا نریزید. نوش جان.
طرز تهیه سالاد سزار به صورت تصویری
همچنین بخوانید:
طرز تهیه سالاد چچن ترکیه با سس مخصوص سالاد چچنی به روش اصلی
طرز تهیه سالاد یونانی با شوید به همراه سس سالاد یونانی با شوید
طرز تهیه سالاد کلم و کشمش و هویج با سس مخصوص و نکات مهم آن
طرز تهیه سالاد فتوش و سس سالاد فتوش لبنانی اصل
طرز تهیه سالاد کدو سبز و هویج با ماست؛ رژیمی، ساده و خوشمزه
طرز تهیه سالاد کرفس با سیب سبز و گردو، رژیمی و خوشمزه