مربای سیب رو با سیب زرد، سبز یا قرمز میتونید تهیه کنید. مربای سیب عطر و طعم خیلی خوبی داره و دستور پخت سادهای داره. در ادامه با طرز تهیه مربای سیب زرد رنده شده به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب زرد یا سبز رنده شده
- سیب زرد یا سبز 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم (5 لیوان دستهدار فرانسوی)
- آب 2 لیوان دستهدار فرانسوی
- گلاب یک چهارم لیوان (به دلخواه)
- چوب دارچین یک تکه
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای سیب رنده شده با سیب زرد یا سبز
مرحله اول، شستن و پوست گرفتن سیب
برای تهیه مربای سیب رنده شده از بهتره تا سیبهای زرد یا سبز تازه و سفت استفاده کنید. سیبها رو شسته و پوست بگیرید.
مرحله دوم، رنده کردن سیب
سیبهای پوست گرفته شده رو با رنده درشت، رنده کنید. داخل یک کاسه بزرگ آب سرد بریزید و سیبهای رنده شده رو داخل آب بریزید تا تغییر رنگ ندن.
مرحله سوم، آماده کردن شهد مربا
داخل یک قابلمه بزرگ آب و شگر رو مخلوط کنید. قابلمه رو روی حرارت بذارید، وقتی که به جوش اومد، به دلخواه یک تکه چوب دارچین داخل شهد بیندازید و سپس سیبهای رنده شده رو اضافه کنید.
مرحله چهارم، پختن مربای سیب رنده شده
وقتی که مربا شروع به جوشیدن کرد، حرارت رو کم کنید، درب قابلمه دمکنی ببندید و وقتی که سیبها شفاف شدن و شهد مربا به غلظت مناسب رسید، به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و سپس آبلیمو رو اضافه کنید و یک دقیقه بعد مربا رو از روی حرارت بردارید.
چیکار کنم مربای سیب له نشه
برای اینکه مربای سیب له نشه، وقتی که سیبهای رنده شده پخته و شفاف شدن، اگه شهد مربا هنوز به غلطت کافی نرسیده بود، سیب رنده شده رو از شهر جدا کنید، درب قابلمه رو بردارید و اجازه بدید شهد به غلظت مناسب برسه و در آخر سیب رو به شهد اضافه کنید.
مرحله پنجم، ریختن مربا داخل ظرف
تا وقتی که مربا به دمای محیط برسه و کاملا خنک بشه صبر کنید. چوب دارچین رو از داخل مربا بیرون بیارید و مربای خنک شده رو داخل ظرفهای شیشهای تمیز و خشک بریزید و مربا رو داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن های پخت مربای سیب زرد یا سبز رنده شده
- برای خوشرنگ شدن مربای سیب رنده شده میتونید در اواخر پخت مربا 2 قاشق غذاخوری زعفران آب شده به مربا اضافه کنید.
- برای اینکه متوجه بشید مربا به غلظت مناسب رسیده یا نه با یک قاشق غذاخوری مقداری از شهد مربا رو بردارید، اگه مانند عسل کشدار بود و به راحتی از قاشق نریخت، غلظت مربا مناسبه، اما اگه به راحتی از قاشق ریخت یعنی مربا هنوز رقیقه و به غلظت مناسب نرسیده.
- اگه برای تهیه مربای سیب رنده شده از سیب سبز استفاده میکنید، به دلیل اینکه مزه سیب سبز کمی ترشه، میتونید مقدار شکر رو افزایش بدید.
- برای خوشرنگ شدن مربای سیب در زمان پخت مربا، حرارت رو کم کنید و درب قابلمه دمکنی بپیچید.
- علت سفت شدن مربای سیب که در زمان پختن مربا، شهد مربا بیش از حد غلیظ شده. به این نکته دقت کنید که مربا وقتی سرد میشه، غلیظ تر میشه، پس در زمان پخت مربا رو کمی رقیقتر از روی حرارت بردارید تا وقتی که سرد میشه بیش از حد سفت و غلیظ نشه.
- برای رفع سفت شدن مربای سیب، مربا رو از حدود 2 ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید و در دمای محیط قرار بدید تا با محیط هم دما شه. سپس مقدار کمی آب جوش به مربا اضافه کنید و مربا رو هم بزنید. نیم ساعت بعد مربا کمی رقیق میشه و آماده برای مصرفه.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه مربای به رنده شده
طرز تهیه مربای سیب شیشه ای
طرز تهیه مربای به نگینی
طرز تهیه مربای بهار نارنج خشک شده خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای به رنده شده خانگی و فوت و فن های خوش رنگ شدن مربای به
طرز تهیه مربای انجیر له شده (خرد شده) زرد یا سیاه
طرز تهیه مربای کدو حلوایی (کدو تنبل) رنده شده
طرز تهیه مربای انجیر زرد درسته مجلسی شفاف و خوشرنگ و فوت و فن های آن