حلوای گل سرخ محمدی حلوایی با طعم عالی و متفاوته. از خوشمزگی این حلوا هر چی بگم کمه واقعا. نکته مهم که در درست کردن حلوا گل سرخ محمدی باید رعایت کنید اینه که باید اندازهها رو دقیق اندازهگیری کنید یا اینکه تو درست کردن حلوا خبره و با تجربه باشید.
سختی پخت حلوای گل سرخ محمدی به خاطر اینه که این حلوا بافت به خصوصی داره و خمیری و یا روغنی نیست که راحت منسجم بشه. در ادامه با دستور پخت حلوای گل سرخ محمدی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ محمدی با گردو
- آرد ساده 125 گرم یا 1 پیمانه
- گردوی آسیاب شده 30 گرم یا 4 قاشق سوپخوری
- گل سرخ محمدی (گل رز) آسیاب شده 15 گرم یا 5 قاشق سوپخوری
- عسل 50 گرم یا دو نیم قاشق سوپخوری
- شکر 100 گرم یا نصف پیمانه
- گلاب 80 میلیلیتر یا یک سوم پیمانه
طرز تهیه حلوای گل سرخ محمدی با گردو
مرحله اول، تفت دادن آرد
برای شروع در یک ماهیتابه آرد رو به مدت 3 دقیقه با حرارت پایین تفت بدید. سپس آرد رو الک کنید و دوباره داخل تابه بریزید و کره رو اضافه کنید و روی حرارت پایین به مدت 3 دقیقه تفت بدید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا گردویی با برنج و شیره انگور
مرحله دوم، اضافه کردن شکر، عسل و گردو
سپس شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید. در ادامه عسل، گردو، گل رز و گلاب رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط و یکدست بشن.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره انگور
مرحله سوم، پخت نهایی
ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفته. سپس حلوا رو بین دو تا کاغذ روغنی باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه قالب بزنید. سپس حلوا رو به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال بذارید تا کمی خنک بشه و آماده سرو بشه. نوش جان.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان مجلسی و خوشمزه
نکات مهم و فوت و فن های پخت حلوای گل سرخ محمدی با گردو
- حتما آرد رو قبل و بعد از تفت دادن 3 بار الک کنید.
- به جای شکر میتونید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.
- برای طعم و مزه بهتر میتونید از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید.
- قالبهای سیلیکونی مرغوبترین و کاربردیترین قالب حلوا حساب میشن.
- این حلوا کمی حالت دون دون داره خمیری و روغنی نیست.
- اگه دیدین تو دست یک کم حالت نمیگیره و زیاد پودر میشه 50 گرم کره آب کنین و داغ داغ اضافه کنید.