حلوا انبه یه حلوای مدرن با طعمی متفاوت و البته خوشمزه که طرز پختش رو براتون آماده کردم. تو فصل انبه خیلی این حلوای انبه رو درست می کنم. امیدوارم که شما هم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه حلوا انبه
- آرد ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- پوره انبه ۱ لیوان
- شکر یک لیوان سرخالی
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- زعفران نصف قاشق چای خوری
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه حلوا انبه
برای شروع ابتدا انبه رو کاملا پوره کنید تو غذاساز یا با گوشت کوب. سپس شیر و شکر رو بزارید رو حرارت که شکر حل شه ولی شیر نجوشه.
در ادامه زعفران و هل و گلاب رو اضافه و مخلوط کنید بزارید تا از حرارت بیفته بعد پوره رو اضافه و کاملا مخلوط کنید یکدست بشه. تو این مرحله من کمی بادوم هندی خیلی ریز شده بهش اضافه کردم.
سپس آرد رو تفت بدید فقط در حدی که بوی خامیش بره و زیاد تغییر رنگ نده بعد الک کنید.
کره نرم و روغن مایع رو اضافه و تفت بدید و مرتب هم بزنید.
شهد خنک رو به مخلوط آرد و روغن داغ اضافه و سریع هم بزنید تا حلوا جمع شه. حالا تو ظرف سرو بریزید و روش رو تزئین کنید.
این حلوا خیلی چسبنده هست. میشه کاکائو هم بهش زد و دو رنگ کرد که به سلیقه خودتون بستگی داره.
اگه میخواید ماسوره بزنید مغز بادوم رو حذف کنید.
چون انبه ی من کاملا رسیده و نارنجی رنگ بود من زعفران خیلی کم اضافه کردم ولی اگه انبه تون زرد رنگ هست زعفران بیشتر بزنید که خوشرنگ بشه.
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.