شیرینی رافائلو رو امتحان کردید؟ یه شیرینی مدرن و شیک و خوشمزه که من خیلی دوستش دارم. امیدوارم که شما هم درست کنید و دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی رافائلو

برای خمیر سابله

  • نیم پیمانه پودر قند، الک شده
  • نیم پیمانه نشاسته ذرت
  • نیم پیمانه پودر شیرخشک قنادی
  • یک پنس نمک
  • وانیل
  • یک پنس بیکینگ پودر
  • ۱ تخم مرغ کوچک
  • ۱ زرده تخم مرغ
  • ۱۲۵ گرم کره نرم
  • آرد به مقدار لازم

برای کرم نارگیلی

  • ۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق
  • ۱ پیمانه شیرعسلی
  • ۱ پیمانه پودر نارگیل چرب
  • ۲ قاشق غذاخوری شکلات سفید آب شده
  • وانیل

برای توپک ها

  • نیم پیمانه پودر نارگیل چرب
  • شیرعسلی بمقدار لازم
  • شکلات سفید برای روکش

طرز پخت شیرینی رافائلو

طرز تهیه شیرینی رافائلو
برای خمیر، کره، وانیل و پودر قند رو با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس نشاسته ذرت، پودر شیر خشک و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.

تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به همراه بیکینگ پودر اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود. سپس کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی شود که به دست نمی چسبد.

خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس بین دو لایه کاغذ روغنی با وردنه پهن کرده و با کاتر دایره ببرید و روی کاغذ روغنی بگذارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا از کناره ها کمی تغییر رنگ دهد.

خمیر را نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک باز کنید. در فر کمی پف خواهد کرد.

برای توپک ها، به پودر نارگیل آنقدر شیر عسل اضافه کنید که بتوانید داخل دستتان شکل دهید بعد توپ های کوچکی با دستتان درست کنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید و در یخچال بگذارید.

داخل قالب مقداری شکلات سفید آب شده بریزید و شکلات اضافی را خالی کنید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن کرم را تهیه کنید تا کره آب نشود.

برای کرم، کره و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و شکلات سفید آب شده، شیر عسلی و پودر نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید.

کرم را داخل قالبی که شکلات سفید زده‌اید پر کنید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. روی خمیر های سابله پخته و خنک شده، مقداری شکلات سفید آب شده بریزید و قالب را از یخچال خارج کرده و کرم سفت شده را از آن به آرامی خارج کنید و روی خمیرها قرار دهید بعد داخل گودی مقداری شکلات سفید آب شده ریخته و توپک ها را داخل گودی قرار دهید و دوباره در یخچال بگذارید.

روی شیرینی ها با فرچه، شکلات آب شده پاشیده و تمام.