حلوا زنجبیلی با روغن مایع یه حلوای ساده و خوشمزه ست. من که عاشقشم، هر کی عاشق زنجبیل و شیرینیهای سنتی و پرخاطرست، این حلوای زنجبیلی تبریز رو بهش پیشنهاد می کنم. جون میده برای مراسمات مختلف و سفره افطار و کنار میز غذا به عنوان دسر یا برای پذیرایی هاتون یا زمستون با چایی که چه شود، خلاصه همه جوره عالیه!

مواد لازم برای تهیه حلوا زنجبیلی ساده با روغن مایع

  • آرد سفید ۳ لیوان منهای ۳ قاشق غذا خوری
  • آرد نخودچی ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن ۱ لیوان سرخالی حدود چهار پنجم لیوان
  • (نصفش روغن مایع و نصفش کره و روغن نباتی)
  • پودر قند ۱.۵ لیوان
  • زنجبیل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر هل۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوا زنجبیلی ساده با روغن مایع

طرز تهیه حلوا زنجبیلی با روغن مایع

آرد را پیمانه کرده و داخل تابه ای روی شعله ملایم میزاریم و با لیسک زیر و روش میکنیم تا به صورت یکنواخت تفت بخوره. اگر شعله خیلی ملایم باشد حدود یک ساعت و اگر شعله بیشتر باشد حدود نیم ساعت لازمه تا آرد ترد شود ولی مراقب باشید رنگ آرد عوض نشه.

سپس مجدد آرد را بکمک صافی الک کرده و مجدد در تابه ریخته و تفت میدیم روغن ها را اضافه کرده، هم میزنیم تا بخورد آرد برود.

از روی شعله برداشته و آرد نخودچی و پودر قند و زنجبیل و هل را به مواد اضافه میکنیم. تند تند بالیسک یا با قاشق چوبی هم میزنیم تا مواد به خورد هم بره.

نکات کلیدی حلوا زنجبیلی

تا مواد گرم هست سریع در ظرف مورد نظر مستطیلی به ابعاد ۲٠ در ۲۵ میریزیم. تا گرم هست با قاشق صاف و سپس با گوشتکوب آرام فشار میدیم تا یکنواخت و فشرده شود.

در صورت تمایل روش پودر پسته یا نارگیل یا پودر قند میریزیم و مجدد با قاشق فشار میدیم تا کمی به حلوا بچسبه.

طرز تهیه حلوا زنجبیلی ساده

سریع با چاقویی تیز و نازک، برش میزنیم و در فریزر بمدت یک الی دو ساعت میزاریم. سپس بکمک چاقوی نازک خارج کرده و در ظرفی میچینیم.

نکات کلیدی حلوا زنجبیلی

  • میتونید داخل حلوا از بادام یا گردوی خردشده استفاده کنید. ولی در این صورت هنگام برش، زدن دقت عمل بیشتری به خرج بدید تا مرتب برش بزنید.
  • میتونید هنگام چیدن در ظرف، داخل کاغذهای کوچک مخصوص حلوا و شیرینی هم بزارید.
  • روی حلوا را با هر چی سلیقه و دلخواهتونه و در دسترستونه میتونید بپوشونید و تزیین کنید.
  • یادتون باشه اگر ظرفتون ابعاد کوچکتری داشت مطمئنا حلواهاتون کلفت تر و اگر ظرفتون بزرگتر باشه، حلواتون نازکتر خواهد بود.
  • میشه روغن کمتری هم استفاده کرد. ولی بریدنش و برداشتن شیرینی مشکله. جوری که توی دست خرد میشه.
  • داخلش گردوی ریز که زیر دندان حس بشه می تونید بریزید که فوق العاده میشه ولی موقع برش کمی به مشکل ممکنه برخورد کنید.

5/5 - (2 امتیاز)