رولت طرح دار خامه ای رو با این آموزش خودتون می تونید خیلی راحت درست کنید. با این آموزش میتونی کلی کیک و رولت با طرح های خاص و برجسته درست کنی!
مواد لازم برای تهیه رولت طرح دار خامه ای برای قالب ۳۰ در ۴۰
- تخم مرغ ۴ عدد (متوسط رو به درشت)
- شکر نصف پیمانه یا لیوان دسته دار
- آرد ۱ پیمانه
- آب جوش ۳ قاشق سوپ خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری کمی بیشتر
- خامه قنادی ۲۵۰ گرم (تا ۳۵۰ گرم میتونید بزنید)
- کمی شیر برای مرطوب کردن کیک
مواد لازم برای طرح انداختن
- سفیده تخم مرغ ۲۵ گرم
- پودر قند ۲۵ گرم
- کره هم دمای محیط ۲۵ گرم
- آرد ۳۰ گرم
طرز تهیه رولت طرح دار خامه ای
برای شروع ابتدا کره و پودر قند را ۴ تا ۵ دقیقه با همزن دور تند بزنید تا سبک بشه.
سپس سفیده تخم مرغ را اضافه و ۳۰ ثانیه دیگه هم بزنید.
آرد را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
به ۲/۳ مواد رنگ قرمز ژله ای و به ۱/۳ مواد رنگ سبز اضافه و مخلوط کنید و مواد رنگی رو داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیفو ریز قیچی کنید.
طرح رو از قبل روی کاغذ روغنی بکشید و کاغذ رو برگردونید و روی طرحارو با مواد پر کنید (این مرحله رو با ظرافت و حوصله انجام بدین تا نتیجه کار عالی بشه)
سپس سینی رو داخل فریزر بزارید. برای رولت سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید. (زرده به هیچ وجه قاطی سفیده نشه)
سفیده رو ۱ دقیقه با همزن بزنید وقتی کف کرد و سفید شد نصف مقدار شکرو کم کم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید.
در نهایت سفید باید کاملا سفید بشه و از کاسه نریزه. زرده و مابقی شکر و وانیل رو ۵ تا ۶ دقیقه با دور تند بزنید.
آب جوش را آرام به زرده اضافه و مدام هم بزنید. ترکیب آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا سفیده را در ۳ مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. (آروم هم بزنید پف سفیده نخوابه)
سینی رو از فریزر در بیارین و موادو داخل سینی بریزید و با کاردک صاف کنید تا ضخامت مواد همه جای قالب یکسان باشه.
سینی رو ۳ بار به سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ دقیقه قرار بدین و ۲ دقیقه هم در آخر گریل را بزنید تا روی رولت طلایی بشه.
از فر در آوردین روشو پارچه بکشید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک بشه. سپس دورشو با چاقو جدا کنید و روی پارچه برگردانید.
کاغذ روغنی رو جدا کنید و مجدد روی پارچه برگردانید و با همان پارچه رول کنید. بعد از ۵ دقیقه رول را باز کرده و با شیر سطح رولت را خیس و بعد خامه بزنید و مجدد رول کنید. چندساعت بزارید یخچال و بعد سرو کنید.