این ژله میوه ای با ژله آلوئه ورا هم بسیار سالمه هم بسیار خوشمزه. این دسر خوشمزه بسیار مناسب برای افرادی که در طول روز میوه نمی خورن. خیلی هم راحت تهیه میشه و بسیار هم قیافه و طعم جذابی داره. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ژله میوه ای با ژله آلوئه ورا
- پودر ژله آلوئه ورا ۳ بسته (من از ۲ بسته ژله نارنگی استفاده کردم و ۱ بسته ژله آلوئورا استفاده کردم.)
میوه به دلخواه، من از این مقدار میوه استفاده کردم:
- سیب گلاب ۲ عدد
- گیلاس ۱۰ عدد
- آلبالو ۱۵ عدد
- توت فرنگی ۶ عدد
- موز ۲ عدد متوسط
- آلو قرمز ۳ عدد
- زردآلو ۵ عدد
- هلو ۳ عدد
- شلیل ۳ عدد
طرز تهیه ژله میوه ای با ژله آلوورا مرحله به مرحله
۱. ابتدا قابل مورد نظر به انتخاب کرده و چرب کنید.
۲. یکی از ژله های نارنگی (هر ژله ای می توانید استفاده کنید) با ۲/۳ لیوان دسته دار آبجوش، روی حرارت کتری گذاشته تا به روش بن ماری کاملا حل شده و محلول یکدستی حاصل شود.
۳. به محلول یکدست شده ۱/۲ لیوان آب سرد اضافه کرده کمی که خنک شد داخل قالب ریخته و یخچال بگذارید.
۴. تقریبا یک تا یک ساعت ونیم زمان میبرد تا نیم بند شود.
۵. در این فاصله ژله آلوئه ورا را به همان روش ژله قبلی درست کنید. (من چون قالبم بزرگ بود از دوبسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم و میزان اب را تقریبا دو برابر کردم.)
۶. میوها را نگینی کرده هسته ها را جدا کرده و روی ژله نیم بند شده به شکل یکدست بچینید.
۷. محلول ژله آلوئه ورا زا روی میوه ها ریخته تا سطح کامل روی میوه ها را کامل بگیرد.
۸. داخل یخچال بگذارید . ۱ تا ۱/۵ساعت زمان بدهید تا این طبقه از ژله هم نیم بند شود.
۹. پودر دیگر ژله ای نارنگی را نیز درست کنید (به همان روش) و روی طبقه نیم بند شده دوم بریزد و داخل یخچال بگذارید.
۱۰. بگذارید یک شب تا صبح در یخچال بماند.
۱۱. برای جدا کردن ژله از قالب کافیست لبه های ژله را با نوک چاقو از قالب جدا کرده قالب را برای ۱۰ ثانیه داخل آب جوش بگرارید سپس در ظرف سرو برگردانید. نوش جان کنید.
نکته: میزان میوه و نوع میوه کاملا دلخواه است. اما از دوتا میوه کیوی و آناناس به علت آنزیم هایی که دارند و باعث می شود ژله نگیرد استفاده نکنید.
احیانا اگر خواستید از این میوه ها استفاده کتید حتما یک بار بجوشانید سپس استفاده کنید.