کوکی گردویی با شکر قهوه ای اینقدر که خوشمزه ست دیگه نیاز به تعریف نداره! این کوکی گردویی با شکر قهوه ای فوق العاده خوشمزه فقط در عرض نیم ساعت آماده میشه!
مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی با شکر قهوه ای و شکلات چیپسی
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 پیمانه شکر قهوهای
- نصف پیمانه شکر سفید
- 250 گرم کره سرد خرد شده
- 2 و نیم پیمانه آرد قنادی
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- نوک قاشق چای خوری نمک
- 1 و نیم پیمانه گردوی خرد شده
- 1 و نیم پیمانه مخلوط شکلات تلخ و شیری خرد شده یا شکلات چیپسی نسوز
این مقدار مواد اولیه حدود 40 کوکی میده، شما اگه تعداد کمتر میخواین همه مواد به جز وانیل و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو نصف کنید.
دستور پخت کوکی گردویی با شکر قهوه ای و شکلات چیپسی
برای شروع ابتدا کره و شکر سفید و شکر قهوه ای رو با دورتند همزن زده تا پوک بشه.
تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مجدد با دورتند همزن میزنیم تا خوب مواد مخلوط بشن.
حین کار حتما چندبار دور کاسه رو دورگیری می کنیم. مخلوط آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و نشاسته ذرت رو هم روی مواد الک کرده و با لیسک هم می زنیم.
در آخر گردو و شکلات های خرد شده رو هم بهش اضافه می کنیم. کف سینی فر کاغذ نسوز یا دو لایه کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر گلوله هایی به اندازه یه گردوی بزرگ برداشته و داخل دست گرد می کنیم و با فاصله داخل سینی می چینیم.
سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم. همین که زیر کوکی ها تغییر رنگ بده کافیه.
بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا کرده و روی توری میزاریم تا حسابی خنک بشه و بعد داخل ظرف دربسته تو محیط نگه میداریم. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه کوکی گردویی با شکر قهوه ای
- خمیر باید کاملاً منسجم و بافتش یکدست باشه.
- خمیر رو به هیچ عنوان ورز ندین فقط و فقط با نوک انگشتان مواد رو یکدست کنید.
- سینی اول رو که داخل فر گذاشتین، بقیه خمیر رو داخل یخچال نگهداری کنید، سینی که از فر بیرون اومد اجازه بدین خنک بشه و بعد سری دوم کوکی ها رو پخت کنید.
- نیازی به پخت زیاد نداره همین که زیر کوکی ها تغییر رنگ بده کافیه.
- فر حتما خوب داغ شده باشه.
- میزان شکلات و گردو سلیقه ای هستش.
- نشاسته ذرت قابل حذفه، اگه نداشتین بجاش آرد اضافه کنید.
- شکر قهوه ای جایگزین نداره.
- داخل ظرف در بسته تو دمای محیط تا چند روز قابل نگهداریه.