ترشی گوجه سبز یا ترشی آلوچه سبز بی نظیره! فقط همین! این ترشی گوجه سبز با گوجه فرنگی سبز و سیر و فلفل درست میشه و یه ترشی خیلی خوشمزه و متفاوته.
این ترشی خوشمزه رو وقتی که گوجه سبز تو بازار هست حتما درست کنید و حداقل یه شیشه تو یخچال داشته باشین که اگه چله ی زمستون هوس گوجه سبز کردین بتونین از خوردن این خوشمزه ی بی نظیر لذت ببرین! بریم برای مواد اولیه و دستور تهیه این ترشی بی نظیر.
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز
- گوجه سبز سفت و ترش ۱ کیلو
- سیر ۱ بوته
- سبزی ریز خرد شده شامل جعفری، مرزه، نعناع و ترخون 200 گرم
- فلفل سبز تند ۲ تا ۳ عدد
- سرکه ی سفید ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه) (من سرکه خانگی استفاده کردم)
- نمک ۲۰ گرم (۲ قاشق سوپ خوری)
دستور تهیه ترشی گوجه سبز (ترشی آلوچه سبز)
برای درست کردن ترشی گوجه سبز، ابتدا گوجه سبزها را درشت برش میدهیم تا هسته اش حذف شود سپس گوجه سبز ها را ریز ریز خرد میکنیم.
من با سیر خرد کن خرد کردم شما میتوانید روی تخته خرد کنید.
سیر و سبزیجات را هم ریز خرد کرده همه را با هم مخلوط میکنیم. من به جای نعناع تازه از ۱ قاشق مرباخوری نعناع خشک استفاده کردم.
ترشی آماده را در شیشه میریزیم و فلفل های تند را هم داخل شیشه قرار میدهیم.
در ظرفی جداگانه، سرکه و نمک را مخلوط کرده هم میزنیم تا نمک کاملا حل شود سپس آن را روی ترشی میریزیم تا جایی که کاملا روی ترشی را بپوشاند.
در شیشه را بسته آن را در یخچال نگهداری میکنیم.

نکات مهم تهیه ترشی گوجه سبز
- اگر خواستید ترشی را با گوجه سبز درسته درست کنید، گوجه سبزها را با خلال دندان سوراخ کرده و بدون خرد کردن داخل شیشه بچینید و سیر و مرزه و ترخون و فلفل را هم بدون خرد کردن داخل شیشه بریزید و مخلوط سرکه و نمک را رویش بریزید.
- چون من از سرکه ی خانگی استفاده کردم که اصلا معده را اذیت نمیکنه سرکه را با آب مخلوط نکردم اگر شما از سرکه ی صنعتی استفاده میکنید به ازا هر ۲ پیمانه سرکه، ۱ پیمانه آب جوشیده ی سرد شده اضافه کنید.
- همیشه ترشی هایتان را در یخچال و یا جای خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید. گرما و نور آفتاب باعث خراب شدن ترشی میشود.
- همچنین ترشی را هرگز در فریزر قرار ندهید چون یخ زدگی هم باعث خراب شدن ترشی میشود.