اینم ترشی فلفل سبز کبابی خوشمزه و درجه یک. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل سبز کبابی شیرین
- فلفل کبابی شیرین ۱ کیلو
- فلفل تند باریک ۴ عدد (البته من بخاطر همسر جان فلفل تند بیشتر ریختم)
- ترخون و شوید و گشنیز از هر کدام چند برگ (البته بسته به سلیقه امکان داردبعضی ها فقط از گشنیز در این ترشی استفاده کنند)
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- سرکه ۱/۵ لیوان تا ۲ لیوان
- سیر ۴ تا ۵ حبه
طرز تهیه ترشی فلفل شیرین کبابی
۱. ابتده فلفل ها را شسته و آبکشی کنید.
۲. قابلمه بزرگی بردارید فلفل ها را داخل قابلمه ریخته و روی آنها اب بریزد به طوری که آب سطح فلفل ها را بپوشاند مقدار کمی نمک بریزد.
۳. بگذارید فلفل ها چند ساعتی در آب نمک بماند تا تلخی آنها گرفته شود. (شب تا صبح)
۴. فلفل ها را آبکش کرده و اجازه دهید اب آن کاملا کشیده شود.
۵. دیگ مناسبی که داخل آن به میزان لازم آب ریخته اید را روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
۶. فلفل ها را در آب جوش ریخته ۲۰ دقیقه ای زمان بدهید تا فلفل ها جوشیده و نرم شود.
۷. فلفل های نرم شده را آبکش کنید.
۸. بگذارید حسابی آب آنها کشیده شده سپس فلفل ها را ۲ تا ۳ ساعت روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
۹. سبزی و حبه های سیر را پاک و تمیز کرده و کنار دستتان آماده نگه دارید.
۱۰. شیشه خشک تمیز و مناسبی بردارید فلفل ها را داخل شیشه بچینید. لابه لای فلفل ها سبزی و سیر و کمی نمک (البته اگه تمایل داشتید از نمک استفاده کنید چرا که خود فلفل ها طعم خوبی داشته و شاید بدون نمک برایتان جذاب تر باشد) بریزید.
۱۱. در آخر داخل شیشه روی فلفل ها از سرکه بریزد به طوری که سرکه کاملا سطح فلفل را پوشش دهد.
۱۲. درب شیشه را محکم کرده و در جای خنک و به دور از گرما نگهداری کنید.
۱۳. یک هفته تا ۱۰ روز زمان برای جا افتادگی فلفل کفایت میکند.
۱۴. برای جلوگیری از کپک زدگی بعد از باز کردن درب شیشه آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
۱۵. بعضی ها به جای سرکه کامل، از ۲ برابر سرکه و ۱ برابر آب جوشیده سرد شده استفاده میکنند. که به نظر زمانی که سرکه زیاد تند و تیز باشد منطقی تر است.