شیرینی تارتلت شکلاتی رو امتحان کردید؟ براتون یک شیرینی خوشگل و خوشمزه آماده کردم یکی از شیرینیهایش پرطرفدار و عالیه! اگه تا حالا این تارتلت شکلاتی رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید که عاشقش میشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی تارتلت شکلات
- کره 150 گرم
- پودر شکر 90 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
- شیر خشک یک قاشق مرباخوری
- محلول زعفران به مقدار لازم (در صورتی که دوست داشته باشید رنگ خمیر بهتر شود)
- آرد 250 گرم
مواد لازم برای فیلینگ تارتلت
- کرم فندقی شکلاتی یا شکلات صبحانه حدود ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- فندق برای تزئین
طرز تهیه تارتلت شکلاتی
برای شروع ابتدا کره را با همزن بزنید تا کمی باز شود. پودر شکر را کم کم اضافه کرده، بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کرده به زدن ادامه دهید. در این مرحله محلول زعفران، وانیل و شیر خشک را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس آرد را کم کم اضافه کرده، خمیر را جمع کنید، ورز اضافه ندهید که خمیر به روغن نیافتد. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، بعد از آن تکه ای از خمیر را برداشته و در قالب مینی تارت با دست فرم دهید.
سپس قالب ها را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه بگذارید. پس از خارج کردن از فر تارت ها را از قالب خارج کرده، پس از سرد شدن کامل کرم فندقی رو با ماسوره داخل تارتلتها شکوفه بزنید و یک نیمه فندق روی آن بگذارید.
نکات مهم
- نکته 1: قالب ها نیاز به چرب کردن ندارد
- نکته 2: پس از فرم دادن خمیر در قالب برای نتیجه بهتر نیم ساعت قالب ها را در فریزر قرار داده، سپس داخل فر بپزید.