تارت شکلات و انار یه دسر فوق العاده خوشمزه و شیک و مجلسیه و برای شب یلدا هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه تارت شکلات و انار
- آرد شیرینی پزی ۳۷۵ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
- آب سرد یا شیر سرد ۱۰۰ میلی لیتر(دوسوم پیمانه)
- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
- کره ۱۷۰ گرم
- شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۳ قاشق سوپخوری
- ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
- آب سرد ۱/۴ پیمانه
- دانه انار ۱ پیمانه
- پودر ژله انار ۱ بسته
طرز تهیه تارت شکلات و انار
برای شروع ابتدا کره را به تکه های کوچک بریده و برای مدت یک ربع در فریزر قرار دهید. آرد و نمک را با هم الک کنید و در یخچال قرار دهید. کره سرد را از فریزر خارج کرده و همراه آرد در کاسه ای ریخته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد دهید تا بشکل خرده های نان دراید.
توجه داشته باشید که در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید تا کره بیش از حد با گرمای دستتان نرم نشود .تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و هم بزنید آب سرد را قاشق قاشق اضافه کنید و خمیر را جمع کنید اصلا ورز ندهید فقط خمیر را با چرخاندن در کاسه و ریختن آب سرد جمع کنید.
سپس در کیسه فریزر قرار دهید و با کمک وردنه کمی خمیر را باز کنید تا بهتر خنک شود سپس برای مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. بعد از۱ساعت خمیر را روی کاغذ روغنی یا سطح تمیز و آرد پاشی شده بگذارید، روی خمیر آرد بپاشید و با دست آرد را در همه جای خمیر پخش کنید.
سپس با وردنه خمیر را به ضخامت سه میلیمتر باز کنید. حالا خمیر را با کمک وردنه بلند کنیدودر قالب فیکس کنید با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و یا روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری حبوبات روی کاغذ را پر کنید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید. در این فاصله قالبهاب تارت را در یخچال قرار دهید. فر که داغ شد قالبها را در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی خمیر نیم پز شود.
بعد از ده دقیقه که خمیر نیم پز شد کاغذ روغنی و حبوبات را بردارید و اجازه دهید تارتها خوشرنگ شوند. شکلات را خرد کنید با خامه روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدست شود.
پنیر و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم مانند شود. ژلاتین را روی آب سرد بپاشید بعد چند دقیقه بن ماری کنید تا ژلاتین حل شود. مخلوط پنیرو شکلات را مخلوط کرده و ژلاتین حل شده را بهش اضافه کنید.
داخل تارت ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود .برای روی هم پودر ژله انار را پس از خنک شدن یه لایه روی تارت ریخته داخلش انار بریزید.
سپس دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد وسرو کنید. نوش جان