رول کشمشی کافی شاپی طرز پخت آسونی داره، اما فوق العاده خوشمزه و پرطرفداره و یه عصرونه عالیه و بی نظیره. امیدوارم که این رول کشمشی کافی شاپی رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه رول کشمشی کافی شاپی

  • ۳۲۰ گرم آرد نان فانتزی
  • ۱۸۰ گرم شیر ولرم
  • ۱ عدد تخم مرغ (سفیده از زرده جدا شود) از زرده برای اگ واش (Egg Wash) استفاده شود.
  • ۳ گرم مخمر فوری
  • ۳۰ گرم شکر
  • ۳۰ گرم روغن مایع خوراکی
  • ۳ گرم نمک
  • نشاسته ذرت به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • کشمش به میزان لازم
  • مارمالاد پرتقال یا زردآلو به اندازه کافی

اگواش: زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و در آخر روی رول‌ها بکشید.

طرز پخت نان رول کشمشی

طرز تهیه نان رول کشمشی

برای شروع ابتدا شیر، شکر، مخمر خشک و سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید نمک را روی آن بریزید و هم بزنید و مخلوط کنید روغن را اضافه کنید و چند دقیقه ورز دهید تا کاملا جذب خمیر شود و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

خمیر را به ۷ قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را گرد و چانه کنید در ظرف کاغذ کشی شده بچینید و با برس روی چانه ها روغن بزنید و روی آنها را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.

چانه ها را با وردنه یکی یکی گرد باز کنید روی آنها را به اندازه ۱ قاشق چای خوری کره بمالید و بعد نشاسته ذرت بپاشید و روی هم در بشقاب بگذارید، روی آنها را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

این دایره ها را به شکل مستطیل بزرگی با وردنه باز کنید روی آن لایه نازکی از مارمالاد بکشید و کشمش بریزید و از طول مستطیل آن را رول و لوله کنید سپس با یک چاقوی تیز یا نخ رول را اسلایس کنید.

این اسلایس ها را در سینی فر بچینید و روی آنها را بپوشانید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. روی آنها اگ واش بزنید.

در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل داغ شده به مدت ۲۰ تا ۲۳ دقیقه بپزید. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)