رول کشمشی کافی شاپی طرز پخت آسونی داره، اما فوق العاده خوشمزه و پرطرفداره و یه عصرونه عالیه و بی نظیره. امیدوارم که این رول کشمشی کافی شاپی رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه رول کشمشی کافی شاپی
- ۳۲۰ گرم آرد نان فانتزی
- ۱۸۰ گرم شیر ولرم
- ۱ عدد تخم مرغ (سفیده از زرده جدا شود) از زرده برای اگ واش (Egg Wash) استفاده شود.
- ۳ گرم مخمر فوری
- ۳۰ گرم شکر
- ۳۰ گرم روغن مایع خوراکی
- ۳ گرم نمک
- نشاسته ذرت به میزان لازم
- کره به میزان لازم
- کشمش به میزان لازم
- مارمالاد پرتقال یا زردآلو به اندازه کافی
اگواش: زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و در آخر روی رولها بکشید.
طرز پخت نان رول کشمشی
برای شروع ابتدا شیر، شکر، مخمر خشک و سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید نمک را روی آن بریزید و هم بزنید و مخلوط کنید روغن را اضافه کنید و چند دقیقه ورز دهید تا کاملا جذب خمیر شود و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
خمیر را به ۷ قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را گرد و چانه کنید در ظرف کاغذ کشی شده بچینید و با برس روی چانه ها روغن بزنید و روی آنها را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.
چانه ها را با وردنه یکی یکی گرد باز کنید روی آنها را به اندازه ۱ قاشق چای خوری کره بمالید و بعد نشاسته ذرت بپاشید و روی هم در بشقاب بگذارید، روی آنها را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
این دایره ها را به شکل مستطیل بزرگی با وردنه باز کنید روی آن لایه نازکی از مارمالاد بکشید و کشمش بریزید و از طول مستطیل آن را رول و لوله کنید سپس با یک چاقوی تیز یا نخ رول را اسلایس کنید.
این اسلایس ها را در سینی فر بچینید و روی آنها را بپوشانید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. روی آنها اگ واش بزنید.
در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل داغ شده به مدت ۲۰ تا ۲۳ دقیقه بپزید. نوش جان