ته چین هویج با گوشت چرخ کرده یه غذای بهشتیه که بهتون پیشنهاد میکنم! پیشنهاد می کنم درستش کنید و چیزی رو حذف نکنید چون قول میدم خوشمزه ترین ته چینی باشه که تا حالا خوردید!
مواد لازم برای تهیه ته چین هویج برای ۵ نفر
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- هویج رنده شده ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
- زرشک ۱/۲ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر دارچین، پودر گل محمدی، زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
- برنج ۳ پیمانه
- ماست (ترجیحا چکیده) ۱ پیمانه
- ۲ عدد زرده تخم مرغ
- روغن ۱/۲ پیمانه
- کره برای دم کردن برنج
طرز تهیه ته چین هویج با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز رو یا نگینی خرد میکنیم یا مثل من با غذاساز خرد میکنیم.
تو روغن یکم تفت میدیم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم بعد از تقریبا ۵ دقیقه که گثشت یکم از هم باز شد و خودشو گرفت ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و با هم خوب تفت میدیم تا ۱۰ دقیقه میذاریم بپزه.
سپس رب گوجه رو به همراه ۳ عدد هویج رنده شده اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه میذاریم بپزه و ۱/۲ پیمانه زرشک رو اضافه کرده وقتی که تمامی مواد خوب به خورد هم رفتن و پختن زیرشو خاموش میکنیم.
توی یه کاسه ماست بعلاوه زرده تخم مرغ و روغن و زعفران دم شده به مقدار کافی، نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. (اگر دوست دارین میدونین گلاب هم بهش بزنید) تا یکدست بشه و بهش نصف برنجی که آبکش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
نکته: ماست ته چین بهتره به دمای محیط برسه که نبره.
کف قابلمه مد نظرمون رو چرب کرده و از مواد تهچین ریخته و با پشت قاشق فشرده میکنیم سپس از مواد گوشتیمون روش ریخته و دوباره فشرده کرده و سپس مابقی برنج سفیدمونو روش میریزیم و دوباره فشرده کرده (این مرحله دوبار تکرار میشه) و روش کره و زعفران دم شده میریزیم و روی حرارت خیلی ملایم گذاشته با شعله پخش کن به مدت ۴۵ دقیقه میذاریم دم بکشه.