رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده از اون خوراک های خوشمزه است که خیلی می چسبه، بادمجون از اون دسته از مواد غذایی هست که طرفدارهای زیادی داره! این رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده رو می تونید هم با برنج و هم با نان و هم خالی میل کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده
- بادمجان ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
- قارچ ۳ عدد
- فلفل دلمه نصف عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه (یا پودر سیر)
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و زنجبیل و آویشن به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده
بادمجان ها رو به درازا برش دادم و در آب نمک، نیم ساعت قرار دادم.
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم، سیر رو هم رنده کردم و ریختم (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید). گوشت چرخ کرده رو ریختم و تفت دادم، قارچ خرد شده رو هم ریختم و تفت دادم.
فلفل دلمه نگینی شده، نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و زنجبیل و آویشن هم ریختم و رب گوجه ریختم و تفت دادم.
یک عدد گوجه فرنگی رو ام رنده کردم و ریختم و تا آب گوجه کمتر بشه روی حرارت موند و در آخر جعفری خرد شده ریختم و از حرارت برداشتم.
بادمجان ها رو با دستمال رطوبتش رو گرفتم و با روغن سرخ کردم. برای این که کمتر روغن جذب بشه، درب تابه رو گذاشتم.
روی دستمال جذب روغن گذاشتم تا روغن اضافه اش گرفته بشه. روی هر ورق بادمجان، از مواد میانی قرار دادم و بعد رول کردم.
رول بادمجان ها رو توی طرفی چیدم و روش پنیر پیتزا ریختم، کمی هم جعفری خرد شده ریختم و در فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم.
بدون فر، داخل تابه روی گاز هم میشه تا زمانی که پنیر آب بشه. می تونید این خوراک رو بدون پنیر پیتزا هم درست کنید.
برای سس: ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی رو رنده کردم و روی حرارت گذاشتم تا آب گوجه کمتر بشه، بعد کمی روغن مایع و رب گوجه ریختم و تفت دادم ، سیر رنده شده (یا پودر سیر)، نمک و فلفل هم ریختم. (می تونید از انواع سبزیجات تازه و خشک هم استفاده کنید) به غلظت رسید از حرارت برداشتم. نوش جان