ته چین مرغ و بادمجان یکی از خوشمزهترین ته چین هاست! پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان
- سینه مرغ ۲ عدد
- بادمجان ۲ عدد
- برنج ۳ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- ماست نصف لیوان
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- زرشک ۴ قاشق غذاخوری
- خلال بادام وپسته
- ادویه (نمک فلفل سیاه وقرمز)
- کره ۵۰ گرم
- پیاز، هویج، سیر و فلفل دلمه (برای پخت مرغ)
دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان روی گاز بدون فر در قابلمه
قبل از شروع برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
مرغ رو به همراه پیاز، فلفل دلمه و هویج سیر و مقداری آب بذارید روی حرارت وقتی جوش اومد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید. در نیم ساعت آخر پخت کمی نمک اضافه کنید.
بادمجان ها را پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید. کمی نمک روی بادمجان بزنید مخلوط کنید داخل آبکش بریزید تا آب تلخی بادمجان خارج شود.
سینه مرغ پخته را از آب خارج کنید ریش ریش کنید. ۲۰ گرم کره داخل تابه بریزید مرغ زرشک و خلال بادام و پسته را اضافه کنید. نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت بدید.
بادمجان ها را شسته و خشک کنید و بعد سرخ کنید.
آب رو بزارید جوش بیاد. کمی نمک اضافه کنید برنج رو بریزید. وقتی برنج از کناره های ظرف بالا آمد آبکش کنید.
تخم مرغ، ماست را با هم مخلوط کنید. زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست شود برنج آبکش شده رو داخلش بریزید و مخلوط کنید.
داخل قابلمه تفلون روغن بریزید دیوارهای قابلمه را به روغن آغشته کنید. بزارید داغ بشه نیمی از برنج رو بریزید. خوب فشرده کنید با فاصله یک سانت از دیواره بادمجان های سرخ شده را بچینید مرغ رو روی بادمجان بریزید.
حالا بقیه برنج بریزید خوب صاف و فشرده کنید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. (حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.)
نیم ساعت آخر کره آب شده را روی برنج بدهید. بعد داخل دیس برگردونید و به دلخواه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
نکات مهم پخت ته چین مرغ و بادمجون
- بادمجان ها را حلقه حلقه و ۱۰ دقیقه داخل آب نمک بزارید تا تلخیش از بین بره و بعد ان ها را سرخ کنید
- برنج رو هم آبکش کنید کمی زنده تر بردارید.
- داخل کاسه بزرگ زرده های تخم مرغ را بریزید و با همزن خوب بزنید تا بوی زهم نگیره ماست رو بهش اضافه کنید.
- همراه زعفران و گلاب (به دلخواه) و نمک و فلفل و روغن خوب هم بزنید سپس برنج آبکش شده رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- کف قابلمه روغن بریزید یک سوم از مواد تهچین رو داخلش بریزید و با قاشق کاملا فشرده کنید.