ته چین گرمساری با گوشت یه تهچین گرمساری هست که خیلی خوشمزه و عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ته چین گرمساری
- برنج
- گوشت تازه گوسفندی
- پیاز بزرگ 2 عدد
- زعفران دم کرده
- زردچوبه
- ادویه مخصوص تهچین گرمساری: پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام یک قاشق مرباخوری (دارچین کمی)
- کشمش پلویی
دستور پخت ته چین گرمساری با گوشت گوسفندی به روش اصلی
برای مزهدار کردن گوشت اول اونو به صورت ورقههای نازک برش بزنید و تقسیم کنید و ادویه پلویی مخصوص تهچین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز و دو عدد پیاز خرد شده بذارید که مزه دار بشه. یک شب تا صبح هم باید بمونه که کاملا مزه دار بشه.
برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. کشمش هم یک ساعت خیس بخوره، کافیه.
برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.
وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید ونصف برنج آبکش شده را روی نونا بریزید. حالا گوشت مزهدار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آنها مزهدار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ و به اندازه دلخواه نمک بریزید.
بعدش دوباره روی مواد را با یک لایه دیگه برنج پر کنید. تهچینو روی شعله متوسط گاز بذارید تا حسابی بخار کنه و بعدش شعله رو کم کنید.
دو نیم تا سه ساعت و نیم زمان برای دم کشیدن تهچین گرمساری لازمه.
تو این فاصله کشمشها رو با کمی روغن حیوانی یا کره تفت بدید و بهش کمی زردچوبه و دارچین اضافه کنید.
یه ساعت پایانی پخت تهچین کشمشهای سرخ شده رو روی برنج بریزید.
نوش جان