ته چین گرمساری با گوشت یه تهچین گرمساری هست که خیلی خوشمزه و عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه ته چین گرمساری

  • برنج
  • گوشت تازه گوسفندی
  • پیاز بزرگ 2 عدد
  • زعفران دم کرده
  • زردچوبه
  • ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری: پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام یک قاشق مرباخوری (دارچین کمی)
  • کشمش پلویی

دستور پخت ته چین گرمساری با گوشت گوسفندی به روش اصلی

طرز تهیه ته چین گرمساری با گوشت
برای مزه‌دار کردن گوشت اول اونو به صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و تقسیم کنید و ادویه پلویی مخصوص ته‌چین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز و دو عدد پیاز خرد شده بذارید که مزه دار بشه. یک شب تا صبح هم باید بمونه که کاملا مزه دار بشه.

برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. کشمش هم یک ساعت خیس بخوره، کافیه.

برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.

وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید ونصف برنج آبکش شده را روی نونا بریزید. حالا گوشت مزه‌دار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آن‌ها مزه‌دار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ و به اندازه دلخواه نمک بریزید.

بعدش دوباره روی مواد را با یک لایه دیگه برنج پر کنید. ته‌چینو روی شعله متوسط گاز بذارید تا حسابی بخار کنه و بعدش شعله رو کم کنید.

دو نیم تا سه ساعت و نیم زمان برای دم کشیدن ته‌چین گرمساری لازمه.

تو این فاصله کشمش‌ها رو با کمی روغن حیوانی یا کره تفت بدید و بهش کمی زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

یه ساعت پایانی پخت ته‌چین کشمش‌های سرخ شده رو روی برنج بریزید.

نوش جان