ساده ترین کیک اسنیکرز شکلاتی با طعمی خاص که از طعم و مزهش هر چی بگم کمه و فقط میتونم بهتون پیشنهاد بدم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی
مواد لازم کیک
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم( ⅜ لیوان + یک قاشق چایخوری)
- شیر ۵۰ میلی لیتر (⅕ لیوان)
- روغن ۳۵ میلی لیتر (⅙ لیوان)
- آرد ۸۰ گرم ( ½ لیوان + نصف قاشق چای خوری)
- پودر کاکائو ۲۰ گرم ( ۱/۵ ق غذاخوری سرخالی)
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پر
موادلازم کرم
- پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر شکر ۱۰۰ گرم
مواد لازم کارامل
- خامه صبحانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلی لینر
- شکر ۱۵۰ گرم ( ⅝ لیوان)
- کره ۵۰ گرم
- بادام زمینی ۹۰ گرم (یک لیوان)
طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی مرحله به مرحله
۱. کیک رو حاضر کنید: تخم مرغ را با همزن اندکی بزنید سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب حجیم و کشداری ایجاد شود.
۲. روغن و شیر را هم به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و چند ثانیه بزنید.
۳. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم دوبار الک کرده و به مواد اضافه کنید.
۴. مایه کیک را در قالب ۱۶ سانتی که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
۵. کرم را حاضر کنید: کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر بزنید تا حجیم و سبک شود.
۶. پنیر خامهای هم دمای کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند.
۷. طرز تهیه کارامل هایلایت شده است با تمام نکات. فقط توجه کنید اگر کارامل غلیظ می خواهید، ۱۲۰ میلی لیتر خامه و اگر کارامل روانتر میخواهید ۱۵۰ میلیلیتر خامه اضافه کنید.
۸. بعد از آماده شدن کارامل اجازه دهید در دمای اتاق دوساعت خنک شود سپس بادام ها را به آن اضافه و خوب ترکیب کنید.
۹. کیک خنک شده را به سه لایه ی گساوی تقسیم کنید.
۱۰. روی لایه زیرین را با شیر اندکی مرطوب کنید و کرم پنیری را روی آن بمالید در وسط کرم مقداری کارامل بادامی بریزید .یک لایه دیگر کیک را برداشته و زیر آن را کمی کرم پنیری بمالید و سپس روی لایه اول قرار دهید. تمامی مراحل را دوباره تکرار کنید و روی لایه آخر و اطراف آن را با مواد دلخواه مثلاً گاناش شکلاتی تزیین کنید.
طرز تهیه گاناش:
۱۰۰ میلیلیتر خامه صبحانه را روی حرارت ملایم گرم کنید. از اطراف شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کرده و ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده ی دلخواه به آن اضافه و مدام هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
اندکی که گاناش خنک شد آن را روی کیک بریزید و اطراف کیک صاف کنید.
روش دوم
طرز تهیه کیک اسنیکرز
یه کیک حسابی خوشمزه و کافی شاپی!
مواد لازم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
- شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
- بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد سفید ۱۴۰ گرم ۱ لیوان)
- پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
برای سس کارامل
- خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
- شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
- کره ۲۵ گرم
- بادام زمینی نصف تا یک لیوان
برای کرم پنیری
- خامه قنادی ۲۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
دستور پخت کیک اسنیکرز
زرده و سفیده رو از هم جدا کردم. زرده رو همراه نصف شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم، وانیل ریختم و کمی زدم. روغن مایع مخلوط اضافه کردم و یک دقیقه زدم. شیر رو هم اضافه و کمی زدم.
سفیده تخم مرغ (خنک باشه) با دور تند همزن زدم و مابقی شکر رو ریختم و زدم تا سفیده فرم بگیره.
آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم.
داخل مواد زرده طی دو تا سه مرحله از مواد آردی و سفیده اضافه کردم و به صورت دورانی مخلوط کردم.
قطر قالب من ۱۸ سانت هست، مایه کیک رو ریختم و در فر ۱۷۰ درجه، حدود ۴۰ دقیقه قرار دادم. بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه.
بعد از چند ساعت که کامل خنک شد از ارتفاع کیک رو به ۳ قسمت تقسیم کردم.
برای سس کاراملی شکر رو داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم. قاشق بهش اصلا نزدم و با دسته کمک گرفتم. وقتی سکر ذوب شد میشه قاشق زد و بعد کره رو ریختم و با هم ترکیب کردم.
بادام زمینی رو هم ریختم و کمی روی حرارت هم زدم و در آخر خامه صبحانه که کمی از قبل گرم کردم بهش اصافه کردم، ممکنه اولش سفت بشه اما روی حرارت بمونه باز میشه.
برای کرم پنیری خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم کمی نرم شد با همزن شروع به زدن کردم، پنیر ماسکارپونه رو هم ریختم و زدم تا خوب فرم بگیره.
یک لایه از کیک رو در دیس قرار دادم و با کمی شیر مرطوب کردم و روش از کرم پنیری ریختم و بعد از سس کاراملی ریختم و بعد لایه بعدی رو هم به این شکل تا اخرین لایه پر کردم.
کیک رو یکی دو ساعت یخچال گذاشتم و در آخر برای گاناش،۵۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ای رو ریختم و یکدست شد از حرارت برداشتم. روی کیک گاناش از دما افتاده ریختم و بادام زمینی هم روش ریختم. نوش جان