ساده ترین کیک اسنیکرز شکلاتی با طعمی خاص که از طعم و مزه‌ش هر چی بگم کمه و فقط می‌تونم بهتون پیشنهاد بدم حتما امتحانش کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی

مواد لازم کیک

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم( ⅜ لیوان + یک قاشق چایخوری)
  • شیر ۵۰ میلی لیتر (⅕ لیوان)
  • روغن ۳۵ میلی لیتر (⅙ لیوان)
  • آرد ۸۰ گرم ( ½ لیوان + نصف قاشق چای خوری)
  • پودر کاکائو ۲۰ گرم ( ۱/۵ ق غذاخوری سرخالی)
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پر

موادلازم کرم

  • پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر شکر ۱۰۰ گرم

مواد لازم کارامل

  • خامه صبحانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلی لینر
  • شکر ۱۵۰ گرم ( ⅝ لیوان)
  • کره ۵۰ گرم
  • بادام زمینی ۹۰ گرم (یک لیوان)

طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی اسنیکرز

۱. کیک رو حاضر کنید: تخم مرغ را با همزن اندکی بزنید سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب حجیم و کشداری ایجاد شود.

۲. روغن و شیر را هم به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و چند ثانیه بزنید.

۳. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم دوبار الک کرده و به مواد اضافه کنید.

۴. مایه کیک را در قالب ۱۶ سانتی که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

۵. کرم را حاضر کنید: کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر بزنید تا حجیم و سبک شود.

۶. پنیر خامه‌ای هم دمای کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند.

۷. طرز تهیه کارامل هایلایت شده است با تمام نکات. فقط توجه کنید اگر کارامل غلیظ می خواهید، ۱۲۰ میلی لیتر خامه و اگر کارامل روان‌تر می‌خواهید ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه اضافه کنید.

۸. بعد از آماده شدن کارامل اجازه دهید در دمای اتاق دوساعت خنک شود سپس بادام ها را به آن اضافه و خوب ترکیب کنید.

۹. کیک خنک شده را به سه لایه ی گساوی تقسیم کنید.

۱۰. روی لایه زیرین را با شیر اندکی مرطوب کنید و کرم پنیری را روی آن بمالید در وسط کرم مقداری کارامل بادامی بریزید .یک لایه دیگر کیک را برداشته و زیر آن را کمی کرم پنیری بمالید و سپس روی لایه اول قرار دهید. تمامی مراحل را دوباره تکرار کنید و روی لایه آخر و اطراف آن را با مواد دلخواه مثلاً گاناش شکلاتی تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش:

۱۰۰ میلی‌لیتر خامه صبحانه را روی حرارت ملایم گرم کنید. از اطراف شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کرده و ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده ی دلخواه به آن اضافه و مدام هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

اندکی که گاناش خنک شد آن را روی کیک بریزید و اطراف کیک صاف کنید.

4.7/5 - (7 امتیاز)