اصلا آسون تر از این شیرینی زعفرانی نداریم. کاملا ساده اما شیک و مجلسی! خمیرش مواد زیادی نمیخواد و خیلی هم راحت ک سرعتی آماده میشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زعفرانی عید
- کره به دمای محیط رسیده ۲۲۵ گرم (میتونید از کره گیاهی هم استفاده کنید.)
- آرد ۲۲۵ گرم
- پودر قند ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۵۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری (اگه رنگش کم بود میتونید بیشتر هم بزنید.)
دستور پخت شیرینی زعفرانی عید مجلسی و خوشمزه
برای شروع ابتدا کره و پودر قند و وانیل و پودر هل و زعفران رو با همزن برقی حدود ۳ دقیقه بزنید تا مواد پوک و سبک بشه.
بعد نشاسته ذرت و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که این خمیر باید چسبنده باشه و قابل ماسوره زدن.
بعد به دلخواه با هر ماسوره ای که دوس دارید خمیر رو ماسوره بزنید. من از ماسوره های m1 و ۱۹۵ استفاده کرد. بجای ماسوره m1 میتونید از ماسوره 2d هم استفاده کنید.
شیرینی رو تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. باید زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. حواستون باشه که نسوزه.
نکات مهم پخت شیرینی زعفرانی عید
آردها باهم متفاوته اگه از آردتون اطمینان ندارید همه آرد رو به یکباره نریزید، لطافت خمیر باید در حدی باشه که بتونید راحت ماسوره بزنید. پس اگه خمیر سفت شد بدونید آردتون سنگین هست.
شیرینی این شیرینی ملایم هست، پیشنهاد من اینه حتما یا با شکلات تزئین کنید یا فیلینگ گذاری کنید که شیرینیش اندازه بشه.
من با گاناش پسته فیلینگ کردم که دستورش به این صورت
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- شکلات سفید ۶۰ گرم
- پودر پسته یک قاشق غذاخوری پر
همه رو باهم بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا یکدست بشه دقت کنید مواد نباید بجوشه، وقتی یکدست شد اجازه بدید خنک بشه و غلظت بگیره بعد برای فیلینگ شیرینی استفاده کنید.
اگه موقع فیلینگ گذاری شیرینی ها از روی هم سر میخوردن نگران نباشید بعد از چند ساعت فیکس میشن، چون باید شیرینی رطوبت فیلینگ رو جذب کنه.