اگه دنبال تنوع تو مزه شیرینی میگردین یا دنبال یک شیرینی جدید هستین باید بگم که این شیرینی لیمویی ترک دار میتونه گزینه خیلی خوبی واستون باشه عطر لیمو و بافت نرمی که داره فوق العادست! یه شیرینی راحت، با مواد دم دستی، بدون همزن هم می تونید درست کنید!

مواد لازم برای تهیه شیرینی لیمویی ترک دار

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
  • آرد سفید ۱۷۰ گرم (کمی بیشتر از ۱ لیوان)

دستور پخت شیرینی لیمویی ترک دار

طرز تهیه شیرینی لیمویی ترکدار

برای شروع ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی کمی زدم، سپس پودر قند الک شده، روغن مایع رو ریختم و مخلوط کردم.

قسمت رویه پوست لیموترش رو رنده کردم و ریختم و آب لیمو رو هم گرفتم و ۲ قاشق آب لیمو اضافه کردم.

بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم ریختم. آرد زیادی داخل خمیر نریزید اون وقت شیرینی تون سفت میشه و لطافتش میره، کمی خمیر این شیرینی چسبنده هست، ورز دادن نمی خواد، فقط با نوک انگشت خمیر رو جمع می کنیم.

نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم. از خمیر به اندازه ۱ قاشق مرباخوری (حدود وزن ۲۵ گرمی) برداشتم، چون کمی خمیر چسبنده است، کمی دستم رو با روعن چرب کردم و توی دست گرد کردم و بعد توی پودر قند غلتوندم، هر چی پودر قند بیشتر غلتونده بشه، ترک های شیرینی هم بیستر میشه. توی سینی چیدم و در فر از پیش گرم شده گذاشتم.

فر برقی دمای ۱۶۰ درجه، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، المنت پایین روشن، طبقه وسط و فر گازی دمای ۱۷۰ درجه، ۱۵ تا ۲۰ دقیقا، طبقه وسط. بدون فر در فر دست ساز هم می تونید درست کنید.

بعد از خنک شدن از سینی جدا کردم. برای من ۱۶ عدد شیرینی شد. ماندگاری حدودی یک ماه و در ظرف درب بسته و در محیط خنک باشه.

5/5 - (2 امتیاز)