یه شیرینی روسی لایه ای فوق العاده خوشمزه براتون آوردم که شاید تا حالا اسمش رو نشنیدین، در واقع یک نوع پای هست به نام بوتلیکس! امیدوارم که درستش کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی بوتلیکس
- تخم مرغ 2 عدد
- خامه ی ترش یا ماست 200 گرم
- پودر قند 100 گرم( 5 قاشق غذاخوری)
- کره 180 گرم
- آرد 520 گرم حدود 4 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد میانی
- زردآلوی خشک 200 گرم
- پودر قند 80 گرم (4 قاشق غذاخوری)
- آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
- آب 180 میلی لیتر
- مغز گردو 200 گرم
- پودر قند 40 گرم (2 قاشق غذاخوری)
مواد لازم برای رومال
- زرده ی تخم مرغ
- شیر
طرز تهیه شیرینی روسی بوتلیکس
خمیر شیرینی رو آماده میکنیم و بعد با سلفون پوشانده، یک ساعت در يخچال استراحت میدهیم.
برای درست کردن مواد میانی برگه های زردآلو، پودرقند، آبلیمو و آب رو باهم داخل قابلمه ای کوچک ريخته، روی حرارت قرار میدهیم تا ده دقیقه بپزند، سپس با گوشتکوب برقی یا بلندر، پوره میکنیم.
مغز گروها رو هم با پودر قند داخل میسکر پودر میکنیم.
خمیر رو به سه قسمت مساوی تقسیم کرده، با وردنه هر قسمت رو باز میکنیم، داخل قالب پای ابتدا لایه ی اول رو گذاشته و صاف میکنیم، سپس مغز گردوی آسياب شده با پودر قند رو میریزیم و یه لايه ی ديگه خمیر گذاشته و مواد ژردآلو رو میریزیم و در انتها لایه ی آخر خمیر را گذاشته و با لیسک کاملا صاف و یکدست میکنیم.
روی خمیر رو با زرده ی تخم مرغ و کمی شیر رومال کرده و با چاقو طرح میاندازیم، قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم. سپس به اندازه های دلخواه برش میدهيم.