کوکی بلک ولوت یا کوکی سیاه با ترکیب شکلات با فیلینگ چیزکیک یه طعم خاص و به یاد موندنی میده بهتون! امیدوارم که درست کنید و دوستش داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی بلک ولوت برای ۱۲ تا کوکی سایز متوسط
مواد لازم برای فیلینگ
- ۱۷۰ گرم پنیر ویلی یا ماسکارپونه
- ۳ قاشق غذاخوری (۳۸ گرم) شکر سفید
- ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم برای مخلوط شکری
- ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) شکرسفید
- ۲ قاشق غذاخوری (۳ گرم) پودر کاکائوی اسپانیایی یا ترک تیره
مواد لازم برای کوکی
- ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۸ گرم) آرد شیرینی پزی
- ۱/۲ پیمانه (۴۰ گرم) پودر کاکائوی اسپانیایی یا ترک تیره
- ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۳/۴پیمانه (۱۶۸ گرم) کره ی هم دمای محیط نرم شده
- ۳/۴پیمانه (۱۶۵ گرم) شکر قهوه ای تیره
- ۱/۴پیمانه (۵۰ گرم) شکر سفید
- دو تا زرده تخم مرغ هم دمای محیط
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه کوکی بلک ولوت
برای شروع ابتدا پنیر و شکر وانیل رو با همزن برقی ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه و به ۱۲ تا توپک تقسیم کنید بذارید فریزر.
برای ترکیب شکری پودر کاکائو و شکر رو باهم ترکیب کنید بذارید کنار که بعدا خمیر کوکی رو باید توش بغلتونید.
فر روشن کنید برقی (اون توستر) ۱۶۰ درجه سانتی گراد و گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد.
برای کوکی زرده و کره و شکرها رو با همزن برقی یا دستی پنج دقیقه هم بزنید تا یکدست و کرمی بشه.
بعد ترکیب آرد و نمک و وانیل و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو اضافه و درحد مخلوط شدن هم بزنید.
خمیرها رو به توپک های هم اندازه تقسیم کنید من ۳۵ گرمی برداشتم هر توپک رو باز کنید از کرم پنیری داخلش بذارید و دوباره توپکش کنید.
توی ترکیب شکری خوب بغلتونید تا یه لایه ی ضخیم دور خمیر بچسبه. توپک هارو با فاصله توی سینی فر بچینید چون پهن میشن بذارید داخل فر به مدت ۱۲ دقیقه.
بعد پخت تا ده دقیقه به کوکی ها دست نزنید. نوش جان
نکات مهم تهیه کوکی بلک ولوت
- این کوکی برخلاف کوکی های دیگه نرمه و اصلا نباید بیشتر از این مقدار بپزید.
- من با نصف مواد پختم.
- پودر کاکائوی کن اسپانیایی بود که به رنگ ذغال هست.
- ماندگاری یک هفته داخل یخچال و سه ماه داخل فریزر.
- میتونید اول شکر و کره رو باهم ترکیب کنید بعد تخم مرغ رو اضافه کنید.