این شیرینی پفکی گردویی بدون آرد با سفیده تخم مرغ یه مدل شیرینی خوشمزه و ساده و راحته که برای شب عید و برای سفره هفت سین هم خیلی مناسبه. این دستور پخت شیرینی پفکی تست شده. با خیال راخت درست کنید و از طعم و مزه این شیرینی خوشمره لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

  • سفیده ی تخم مرغ (۳ تا تخم مرغ) ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۲۰۰ گرم
  • پودر تارتار یک دوم قاشق مرباخوری
  • گردوی نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱ چهارم قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی پفکی گردویی بدون آرد با سفیده تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون آرد

برای شروع ابتدا سفیده ها را جدا کرده در کاسه ای میریزیم و با همزن برقی شروع میکنیم به زدن.

وقتی کمی کف کرد و سطح سفیده بالا آمد، مرحله ی فومینگ (foaming)، پودر تارتار را میافزاییم و زدن را ادامه می دهیم.

پس از اینکه سفیده ها کامل به رنگ سفید درامد، از پودر قند قاشق قاشق به سفیده میافزاییم و به زدن ادامه میدهیم تا پودر قند تمام شود.

پس از این مرحله مایه ی سفیده به مرحله ی قله ی خمیده (soft peaks) می رسد. به این صورت که وقتی پره های همزن را بلند میکنیم مایه ی سفیده از روی پره ها رو به پایین خم می شود.

باز هم به زدن ادامه می دهیم تا جایی که غلضت مایه به مرحله ی قله ی نوک تیز (stiff peaks) برسد. به این صورت که مایه ی سفیده روی پره های همزن به شکل نوک تیز رو به بالا میماند و خم نمی شود.

در این مرحله زدن را متوقف می کنیم، وانیل و گردو را افزوده و با لیسک به ملایمت هم می زنیم تا گردو و مایه مخلوط شوند. داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و به کمک دو تا قاشق چای خوری از مواد شیرینی برداشته و با کمی فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.

اگر شیرینی ها زیاد به هم نزدیک باشند، پس از پخت به هم می چسبند. شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه گذاشته و به مدت حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می پزیم.

در فر باید در حین پخت، نیمه باز باشد. اگر در فر را ببندیم، شیرینی تغییر رنگ می دهد. پس از پخت، شیرینی را از فر بیرون می اوریم و پس از آنکه کاملا سرد شد، با ملایمت از کاغذ روغنی جدا می کنیم. روی شیرینی خام می توانیم به عنوان تزئین پودر گردو بریزیم. نوش جان

اگه پودر تارتار نداشتید از این روش استفاده کنید.

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
  • پودر قند با پودر شکر ۷۵ گرم
  • گردو نگینی شده ۵۰ تا ۱۰۰ گرم بستگی به این داره مه پر گردو‌ دوست داشته باشید یا کم گردو
  • پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

زرده تخم مرغ و پودر قند و پودر هل یا وانیل (میتونید یکیشو بریزید یا هر دو تاش)

با دور تند حسابی هم بزنید تا حالت کرمی بگیره این مرحله خیلی تو‌ کیفیت شیرینی تاثیر داره و باعث میشه بوی زهم تخم مرغ از بین بره یه کار مهم دیگه هم که باید انجام بدید اینه که در طی هم زدن چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره.

در نهایت هم گردو رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشه.

مواد رو‌توی قیف بریزید و سر قیف رو به اندازه نیم تا یک سانت قیچی کنید و تو سینی که کاغذروغنی پهن کردید با فاصله از هم و کوچولو کوچولو قیف بزنید. در نظر داشته باشید که شیرینی در حین پخت کمی پهن میشه و هر چی چی کوچیکتر باشه خوشکلتره.

تو فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه خودتون متوجه میشید رنگ شیرینی از سفید به شیری تغییر میکنه. وقتی از فر درآوردید ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد از روی کاغذ بردارید.

این شیرینی خیلی ترد و خوشمزه ست. تو ظرف در دار و محیط خنک‌ مدت طولانی موندگاری داره حتی می تونید تو فریزر هم بزارید تا ۳ ماه میمونه.

طرز تهیه شیرینی پفکی با شکر بدون پودر قند

این شیرینی پفکی از شیرینی‌‌های خوشمزه و پر طرفدار است. اگر می‌خواهید در منزل با مواد در دسترس و دستور پخت آسان یک شیرینی خوشمزه، لذیذ و بسیار راحت را درست کنید.

مواد لازم

  • 3 عدد سفیده تخم مرغ هم دمای اتاق
  • 1 لیوان شکر
  • 1 پنس نمک

طرز تهیه

زرده و سفیده سه تخم مرغ را با دقت در دمای اتاق جدا کنید. حتی یک قطره زرده تخم مرغ را هم نباید با سفیده مخلوط کنید وگرنه هر چقدر هم بزنید به اندازه ای که می خواهید سفت نمی شود. مطمئن شوید که تخم مرغ ها تازه هستند. سفیده ها را در یک کاسه عمیق بریزید.

یک پنس نمک به آن اضافه کنید و با کمک همزن با سرعت زیاد شروع به هم زدن کنید. وقتی کمی کف کرد، 1 پیمانه شکر را کم کم در 4 تا 5 مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت خامه فرم گرفته شود. زمان حداقل 15 تا 20 دقیقه طول می کشد. دلیل طولانی بودن آن ذوب سخت شکر است.

اگر مخلوط به اندازه خامه فرم گرفته باشد، یعنی وقتی ظرف را زیر و رو می کنید از ظرف سرازیر نمیشود، کار تمام است. سپس مخلوط را داخل قیف ریخته با ماسوره داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، فشار دهید، نه خیلی بزرگ.

مرنگ هایی را که آماده کردید در فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه قرار دهید. حدود 1 ساعت و 10 دقیقه بپزید. ممکن است حرارت هر فری با فر دیگر متفاوت باشد. بعد از اینکه شد درفر را نیمه باز بگذارید تا خنک شوند.