شارلوت تیرامیسو یه دسر فرانسوی خوشمزه و شیک و مجلسی و متفاوت! بدون فوت وقت بریم سراغ رسپی اصیل از شارلوت تیرامیسو!

مواد لازم برای تهیه شارلوت تیرامیسو

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر قهوه ۲ قاشق غذا خوری برای مواد کرم (هر قهوه ای باشه اوکیه، من از ترکیب نسکافه گلد و پودر قهوه ترک استفاده کردم)
  • آب جوش ۱/۳ لیوان برای مواد کرم
  • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
  • خامه قنادی حدود ۴۵۰ گرم
  • بیسکوییت لیدی فینگر ۳ بسته (توی استوری برندش رو ببینید)
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • قهوه و آب جوش ترکیبی برای مرطوب کردن لیدی فینگرها

طرز تهیه شارلوت تیرامیسو

طرز تهیه شارلوت تیرامیسو

اول قهوه و آب جوشتون رو مخلوط کنید بذارید کنار تا سرد بشه.

زرده ها رو بریزید داخل یه کاسه که اگه شیشه ای باشه بهتره، بذارید روی حرارت غیرمستقیم برای بنماری شدن، باهمزن میزنیم تا به اصطلاح زرده هامون پخته بشن، حالا مخلوط قهوه و نشاسته رو بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یه کمی غلیظ و فومی شکل بشه.

خامه قنادی رو که از قبل فرم دادین و پنیر رو بهش اضافه کردید و ترکیب کردین رو به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه.

مواد کرمی رو توی قیف بریزید.

کف قالب ۲۲ یا ۲۳ سانت رو کیسه فریزر بندازید و لایه به لایه از بیسکوییتها و مواد کرمی بچینید.

بیسکوییت ها رو زیاد تو مخلوط قهوه نگه ندارید، بیسکوییهاتون خمیر میشه و طعم و شکل خوبی تو دسرتون نداره.

میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید که در این صورت ۳ تا ۴ قاشق باید شکر و یا پودر قند اضافه کنید، ولی خامه قنادی بهتره.

شارلوت توت فرنگی

مقدار خامه و پنیر و بیسکوییت و … همه به قطر قالب و تعداد نفرات بستگی داره، برای من این مقدار مواد استفاده شد چون ارتفاع دسرم رو بلند در نظر گرفتم، شما اگه از قالب کوچیکتر و بیسکوییت های کوتاه تر استفاده میکنید مقدار مواد رو نصف در نظر بگیرید.

درآخر روی دسرتون رو کیسه فریزر یا سلفون بکشید و حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید.

بعد از تایم استراحت سطح کار رو با مواد کرمی به صورت ساده پایپ کنید و پودر قهوه یا کاکائو الک کنید.

من ترکیب پودرکاکائو و قهوه الک کردم و با توت فرنگی تزئین کردم.