یک دسر خوشمزه با نان سوخاری! دسر نان سوخاری شربتی کاراملی یه دسر ساده و فوق‌العاده خوشمزه هست. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.

مواد لازم برای شربت کاراملی:

  • یک پیمانه سرخالی شکر
  • یک و نیم پیمانه سرخالی آب گرم
  • ۳-۴ قطره آبلیمو طبیعی

مواد لازم برای محلبی:

  • ۶۰۰ میلی لیتر (دو و نیم پیمانه منهای یک و نیم قاشق غذاخوری)، شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری پر، آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری پر، نشاسته ذرت
  • یک سوم الی نیم پیمانه شکر
  • ۱ زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱-۲ قاشق غذاخوری کره

مواد لازم دیگر:

  • ۹ عدد نان سوخاری
  • ۱۵۰ گرم کادایف
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • پودر هل (اختیاری)
  • خامه قنادی
  • گردو (اختیاری)

طرز تهیه دسر با نان سوخاری

طرز تهیه دسر نان سوخاری کاراملی با محلبی به روش ترکیه ای

برای شربت کاراملی، شکر رو داخل قابلمه ترجیحا استیل بریزین و بدون اینکه هم بزنین، اجازه بدین کم کم شکر آب شه و بعضا قابلمه رو حرکت بدین تا اوناییکه آب شده، نسوزن.

بعد ازینکه همه شکر آب شد کاملا، آبی که حتما گرمه رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواظب باشین نسوزین. احتمال زیاد سفت و مثل سنگ میشه که نگران نباشین. روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کم کم آب شه و یکدست شه.

آبلیمو رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و بعد از حدود ۲ دقیقه که از داغی افتاد ولی هنوز گرم بود، روی نونهای سوخاری یا کیک هایی که کف ظرفتون چیدین، با ملاقه بریزین. خیلی خیس نکنین که خمیر شن بعدش. شاید همه سس نیاز نشه.

برای محلبی، بجز وانیل و کره، همه مواد رو روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و مدام روی کابینت هم بزنین تا از داغی بیفته.

بعد روی نونهای سوخاری شربتی بریزین و سطحشو صاف کنین و اجازه بدین تا کاملا سرد شه و پوسته ببنده.

خامه قنادی را فرم دهید و روی محلبی که پوسته بسته به آرامی پخش کنید و بذارین ۴-۵ ساعت یخچال. قبل از سرو، کادایف هارو ریز کنید، میتونین از شعریه هم استفاده کنید ولی اونا سفتن.

طرز تهیه دسر با نان سوخاری مرحله به مرحله

در یک قاشق غذاخوری کره تفت بدین ولی مواظب باشین نسوزن و بعدش از روی حرارت بردارید تا سرد شن و روی خامه بریزین.

میتونین مقداری گردو بوداده و پودر هل هم بهش اضافه کنین.

میتونین به شربت، قبل از اضافه کردن آب، یکی دو قاشق خامه گرم اضافه و مخلوط کنید و بعد یک قاشق غذاخوری هم کره اضافه کنید و بعد آب گرمو اضافه کنید.

میتونید بجای شربت کاراملی، از شربت ساده که آب و شکر و چند قطره آبلیمو رو میجوشونن ۵-۷ دقیقه ، استفاده کنید.

میتوانید به جای کادایف، از پسته، گردو، بادام پرک، پودر بیسکوییت یا … استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)