دسر سوهان یا دسر کرم سوهان یه دسر خوشمزه و لطیف با طعم سوهان. مناسب برای مهمونی و همچنین برای سفره های سحری و افطاری. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر سوهان
- آرد جوانه گندم ۵۰ گرم
- آرد سفید یا قنادی ۸۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- شیر ۲ پیمانه
- پودر قند ۵۰ گرم
- کره یا روغن حیوانی ۷۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- هل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر کرم سوهان
برای شروع ابتدا زرده ها و پودرقند رو با همزن بزنید. کمی زعفرون اضافه کنید و بعد کره نرم شده در دمای محیط رو بریزید و خوب بزنید و رنگش روشن و بافتش پفکی بشه.
آردها رو که شامل آردسفید، آرد جوانه گندم و آرد نشاسته ذرت هست رو الک کنید و بعد با شیر سرد ترکیبشون کنید. بدون هیچ گلوله ای از آرد روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید تا قوام بیاد و غلیظ بشه.
حالا ترکیب پودرقند و زرده و کره رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا زرده ها پخته نشن. این مخلوط رو باید سریع و مدام هم بزنید تا بوی خامی آردها از بین بره. در اواخر کار گلاب و هل و زعفران رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا دسر به غلظت مناسب برسه. بعد تا داغه داخل ظرفهای سرو بریزید و تزئین کنید.
این دسر تا آماده شدن کامل حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه باید روی حرارت متوسط بمونه و هم بخوره.
نشاسته ذرت باعث لطیف شدن دسر میشه، اگه نداشتید همون مقدار آرد سفید اضافه کنید.
میتونید به جای شیر از همون مقدار آب استفاده کنید یا نصف شیر و نصف آب بریزید.
مقدار شیرینی و پودرقند به دلخواه شما و بنا بر ذایقه تون میتونه تغییر کنه.
میشه تا ۱۰۰ گرم کره استفاده کنید ولی به نظر من همین مقدار کافی بود.