دسر سوهان یا دسر کرم سوهان یه دسر خوشمزه و لطیف با طعم سوهان. مناسب برای مهمونی و همچنین برای سفره های سحری و افطاری. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر سوهان

  • آرد جوانه گندم ۵۰ گرم
  • آرد سفید یا قنادی ۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • شیر ۲ پیمانه
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • کره یا روغن حیوانی ۷۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر کرم سوهان

طرز تهیه دسر سوهان

برای شروع ابتدا زرده ها و پودرقند رو با همزن بزنید. کمی زعفرون اضافه کنید و بعد کره نرم شده در دمای محیط رو بریزید و خوب بزنید و رنگش روشن و بافتش پفکی بشه.

آردها رو که شامل آردسفید، آرد جوانه گندم و آرد نشاسته ذرت هست رو الک کنید و بعد با شیر سرد ترکیبشون کنید. بدون هیچ گلوله ای از آرد روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید تا قوام بیاد و غلیظ بشه.

حالا ترکیب پودرقند و زرده و کره رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا زرده ها پخته نشن. این مخلوط رو باید سریع و مدام هم بزنید تا بوی خامی آردها از بین بره. در اواخر کار گلاب و هل و زعفران رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا دسر به غلظت مناسب برسه. بعد تا داغه داخل ظرفهای سرو بریزید و تزئین کنید.

این دسر تا آماده شدن کامل حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه باید روی حرارت متوسط بمونه و هم بخوره.

نشاسته ذرت باعث لطیف شدن دسر میشه، اگه نداشتید همون مقدار آرد سفید اضافه کنید.

میتونید به جای شیر از همون مقدار آب استفاده کنید یا نصف شیر و نصف آب بریزید.

مقدار شیرینی و پودرقند به دلخواه شما و بنا بر ذایقه تون میتونه تغییر کنه.

میشه تا ۱۰۰ گرم کره استفاده کنید ولی به نظر من همین مقدار کافی بود.