شامی لوبیاسفید و اسفناج رو امتحان کردید؟ لوبیا سفید کلسیم بالایی داره در بین حبوبات، اسفناج هم که بینظیره و تا هنوز فصلش تموم نشده بهتره ازشون استفاده کنیم!

یادتون باشه آب مواد مورد استفاده در تهیه شامی من جمله لوبیا، اسفناج، پیاز رو خوب فشار بدین و بگیرید چون وجود آب موجب وا رفتن شامی میشه.

اگه از اسفناج پخته یا یخ زده استفاده میکنید هم قبل از اضافه کردن به مایه شامی، اجازه بدین یخها باز بشه و بعد خوب فشار بدین تا آب اضافی آن خارج شه.

مواد لازم برای تهیه شامی لوبیا سفید برای دو نفر

مواد لازم مقدار
لوبیا سفید یک پیمانه
اسفناج پاک و خرد شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
سیر رنده شده ۲ حبه (به دلخواه) یا کمی پودرسیر
پودر سوخاری حدود ۱ پیمانه (یا مغز نان باگت)
تخم مرغ ۱ عدد
زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

 دستور پخت شامی لوبیا سفید و اسفناج

طرز تهیه شامی لوبیا سفید و اسفناج
برای تهیه شامی لوبیا سفید لوبیا را از روز قبل خیس کنید و طی این مدت چندین بار آب آن را تعویض کنید و سپس با مقداری اب و کمی نمک بپزید تا کاملا نرم شده و آب آن کشیده شود.

سپس لوبیا را بوسیله گوشتکوب یا درون غذاساز پوره کنید. اسفناج خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ، زردچوبه و تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. به تدریج مقداری پودر سوخاری یا مغز نان باگت به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر بدست آمده فرم خود را حفظ کند.

از خمیر گلوله‌هایی یک اندازه بردارید و به صورت دایره‌ای فرم دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در تابه‌ای حاوی روغن از هر دو طرف داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

این شامی لوبیا سفید و اسفناج را میتوانید به همراه نان و سس ماست سرو کنید.

سس ماست: به یک پیمانه ماست غلیظ ، یک حبه سیر، یک الی دو قاشق سوپخوری آب‌لیموترش تازه، کمی شوید خشک، یک قاشق سوپخوری روغن سالاد و مقداری نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.

نوش جان