یه نون کرمدار خوشمزه با بافت عالی هستید که ظاهر خیلی قشنگی هم داره!

مواد لازم برای کرم خانگی

مواد لازم برای کرم

  • شیر دو‌ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم (سه و نیم قاشق چای خوری)
  • شکر صدگرم ( یک دوم پیمانه)
  • زرده ۲ عدد
  • نمک یک پینچ
  • وانیل دو قاشق چایخوری
  • گلاب دو ق سوپخوری (اختیاری)
  • کره سی گرم (حدود دو قاشق سوپ خوری)

مواد لازم برای خمیر

  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آرد ۶۰۰ گرم (۴ الی 5 پیمانه)
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شکر صد گرم (یک دوم پیمانه)
  • مخمر فوری خشک یک قاشق سوپخوری (ده گرم)
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • کره به دمای محیط رسیده ۹۰ گرم
  • بهبوددهنده یک قاشق چای خوری
  • مواد رومال
  • زرده یک عدد
  • شیر دو قاشق چای خوری

دستور پخت نان کرمدار خانگی

طرز تهیه نان کرمدار خانگی نرم و پنبه ای

همه مواد به جز گلاب و‌ کره رو‌ مخلوط کنید و خوب با همزن دستی بزنید تا گلوله‌ای داخل شیر نباشه حالا بذارید روی حرارت کن و مدام همش بزنید تا کاملا کرم خودش رو بگیره، در انتها گلاب و کره رو اضافه بکنید هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک بشه ولی حتما روی سطح کرم نایلون فریزر بذارید.

من از همزن کاسه‌ای استفاده کردم ولی به راحتی با دست هم میتونید خمیر رو آماده کنید.

همه مواد رو بجز کره داخل کاسه ریختم و حدود چهار پیمانه از ارد رو داخل کاسه ریختم و با درجه کم گذاشتم مواد هم بخوره، بعد از چند دقیقه کره رو هم اضافه کردم و دوباره بعد از چند دقیقه دیدم باز احتیاج به ارد داره که اضافه کردم.

خمیر در نهایت اماده شد، کاسه شیشه‌ای رو با چند قطره روغن چرب کردم، خمیر رو یه دور توش چرخوندم و روی خمیر نایلون فریزر کشیدم و دستمال هم انداختم و‌کذاشتم یه حای گرم خونه، حدود یک ساعت استراحت کنه و حجیم بشه، حالا خمیر رو بعد از استراحت دوباره ورز دادم و به شکل مستطیل (حدود دو میل) باز کردم، کرم رو روی خمیر پهن کردم و روی کرم یه میدار پودر نارگیل ریختم (اختیاری) رولش کردم و با استفاده از نخ دندون خمیرها رو برش زدم و گذاشتم داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم، حالا دوباره خمیر رو با نایلون و دستمال میپوشونیم و میره برای یک ربع تا بیست دقیقه

استراحت دوم، بعد از استراحت دوم رومال میزنیم و در صورت تمایل یه مقدار پرک بادام، داخل فر از یک ربع قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه (زمان پخت کاملا حدودی)

تا زمانی که کاملا طلایی رنگ بشه، فقط مواظب باشید زیاد داخل فر نمونه چون سفت میشه، اگه احساس کردید رویه خیلی سفت شده حتما یه دستمال روی نون بندازید و بعد از اینکه خنک شد بذارید داخل ظرف دربدار یا نایلون فریزر، از فر که بیرون اوردم و یکم از حرارت افتاد با یه کوچولو شهد رومال کردم که فقط براق بشه و با پودر نارگیل و پسته تزئین کردم.

5/5 - (1 امتیاز)