سالاد سیب یه تنوع برای سالادهای خوشمزه کنار غذا! از هر نوع سیبی که دوست دارین میتونین تو هر فصلی استفاده کنین.من از سیب ترش استفاده کردم اما با انواع دیگر سیب هم عالیه. سیب گلابه هم عالیه!
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب
- کاهو نصف عدد
- سیب یک عدد
- کرفس دو ساقه
- جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
- گردو خرد شده یک قاشق سوپخوری (به دلخواه)
مواد لازم برای سس
- لیمو ترش یک عدد (یک قاشق سوپخوری آبلیموی تازه)
- مایونز یا ماست غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
- سس خردل ۱/۲ قاشق چایخوری یا کمی پودر سیر
- روغن سالاد ۲ قاشق سوپخوری (روغن زیتون یا ….)
- آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
- شکر یا عسل ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد سیب
سیب و کرفس را به صورت ورقههای نازک خرد کنید. سیب خرد شده را در کاسه کوچکی بریزید و آب لیمو ترش مورد استفاده در تهیه سس را روی آن بریزید و زیر و رو کنید. این کار مانع سیاه شدن سیبها میشود.
کاهو را درشت خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سیب ها را از کاسه خارج و روی سالاد بریزید. کرفس، جعفری و در صورت تمایل گردو را روی سالاد بپاشید.
به آبلیموی باقیمانده در کاسهی سیب، مایونز، خردل، روغن سالاد دلخواه، آب سرد و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل و نمک و فلفل را با هم مخلوط و روی سالاد بریزید و سرو کنید.
روش دوم تهیه سالاد سیب
مواد لازم
- بروکلی ۱عدد درحدود ۲۰۰ گرم
- پیازمتوسط۱عدد
- سیب درختی ۱ عدد
- آب لیمو ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
- کره بادام زمینی بدون شکر ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز خشک ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز رو بصورت خلال ها نازک برش میزنیم وبا ۱ ق غذاخوری آب لیمو مخلوط می کنیم و میذاریم کنار تا زمانی که بقیه مواد رو آماده می کنیم.
ساقه و گل ها بروکلی را از هم جدا می کنیم، گل ها رو در اندازه ها کوچک و ساقه ها رو بصورت اسلایس ها نازک برش می زنیم.
بروکلی ها رو توی آب درحال جوش که مقداری نمک ریختیم میریزیم بمدت ۱ دقیقه و بعد از اینکه ۱ دقیقه جوشیدن از آب خارجشون میکنیم و میریزیم تو آب یخ و بعد از سرد شدن آبکش شون می کنیم.
تمام مواد سس رو مخلوط می کنیم، مقدار کمی آب اضافه می کنیم. سس باید غلیظ باشه چون سبزیجات هم مقداری آب پس خواهند داد.
سیب رو برش میزنیم و با پیاز و بروکلی توی کاسه بزرگ میریزیم و سس رو اضافه می کنیم.
سالاد بعد ازا ضافه کردن سس باید فورا سرو بشه اما می تونید بمدت یک ساعت تو یخچال بذارید تا سرد بشه.