سالاد روسی یه سالاد خوشمزه و پرطرفداره و به مواد اولیه کمی نیاز داره و هم به عنوان پیش غذا میشه در نظر گرفت و هم به عنوان یه شام سبک. منم سالاد روسی رو قالبی درست می کنم و برای قالب از خمیر یوفکا استفاده می کنم که خیلی شیک و مجلسی میشه. امیدوارم که سالاد روسی قالبی رو به این روش درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه سالاد روسی قالبی

مواد لازم

  • 1 پیمانه نخود فرنگی
  • 1 کیلوگرم سیب زمینی
  • 5 عدد هویج متوسط
  • 15 قطعه خیارشور
  • سس مایونز
  • نمک

مواد لازم برای ظرف سالاد

  • 2 ورق خمیر یوفکا
  • روغن مایع
  • چاشنی (اختیاری)

آموزش طرز تهیه سالاد روسی قالبی

طرز تهیه سالاد روسی قالبی با سیب زمینی بدون مرغ

اول از همه سیب زمینی ، نخود فرنگی و هویج رو توی قابلمه های جداگانه میجوشونی. خیارشور ها و سیب زمینی و هویج رو مکعبی خرد کن و داخل ظرفی مناسب بریز و با بقیه ی مواد مخلوط کن.

سلاد روسی با سیب زمینی

در آخر نمک و سس مایونز رو اضافه و بدون اینکه زیاد هم بزنی، که له بشن ، با هم مخلوطشون کن. میتونی در استراحت یخچال قرار بدی و سپس سرو کنی.

برای سرو داخل ظرف

خمیر یوفکا رو به دو قسمت تقسیم کن و رو هم بذار (هر خمیر یوفکای ترکی معادل دو تا خمیر یوفکای ایرانیه) و به اندازه یک نعلبکی برش بزن، قالب مافین رو با روغن چرب کن.

سالاد روسی بدون مرغ

لایه ی اول رو توی قالب میزاری، چرب میکنی و لایه ی دوم رو روی لایه چرب شده قرار بده و اگه خواستی چاشنی میزنی و توی فر با دمای 170 درجه میپزی تا کمی طلایی بشه بعد مواد سالد رو داخلش میریزی و نوش جان میکنی.‌

سالاد روسی قالبی


طرز تهیه سالاد روسی با ژامبون

سالاد روسی رسپی های مختلفی داره؛ البته بیس اصلی این سالاد همین مواده. حالا در بعضی رسپیها چند مورد حذف یا چند مورد به مواد اولیه ی این سالاد اضافه میشه بعضیا تخم مرغ هم میریزن یا به جای ژامبون، مرغ ریش ریش هم میریزن ولی مواد اصلیش همینه.

مواد لازم
  • سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
  • خیارشور نگینی خردشده:۱ لیوان
  • نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:۱ لیوان
  • هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان
  • ژامبون مربعی خرد شده:۱ پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه) (میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید)
  • شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان
  • سس مایونز: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه

سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن چون موقع مخلوط کردن له میشن. هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید.

خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خرد کنید. شوید و پیازچه تازه رو خرد کنید.

بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه.

اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید.

نوش جان