سوپ برش روسی یا سوپ برش اوکراینی یکی از سوپ های فوق العاده خوشمزه. اگه تو فصل لبو هستید این سوپ خوشمزه و مقوی با لبو رو پیشنهاد می کنم بپزید. سوپ برش یکی از سوپ های سنتی کشور روسیه هست که بهش سوپ بُرْش میگن. (Russian Borscht soup)
طرز تهیه اش هم سریع و آسونه. راستی ممکنه پخت سوپی با لبو یکم عجیب غریب به نظر برسه ولی مطمئن باشین طعمش عالیه. من این سوپو تو رستوران روسی خوردم واقعا خوشمزه بود. بربم برای طرز پخت این سوپ جدید و متفاوت!
مواد لازم برای تهیه سوپ برش روسی
- پیاز ۲ عدد
- هویج متوسط ۳ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- لبوی متوسط ۲ عدد
- آب مرغ ۲ لیتر
- آب جوش ۱ لیتر
- جعفری ریز خرد شده
- آرد ۲ ق س
- کره و روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه
- لیموترش تازه
دستور پخت سوپ برش روسی با لبو به روش اصلی
برای شروع ابتدا کره و روغن را داخل قابلمه گرم کرده، پیاز نگینی خرد شده را افزوده و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود.
سپس هویج حلقه حلقه شده را هم می افزاییم و تفت می دهیم تا هویج ها کمی نرم شوند.
سپس لبوهای نسبتا درشت خرد شده را همراه با آب مرغ و آب جوش و نمک و دیگر ادویه های دلخواه داخل قابلمه ریخته، در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات بپزند.
در اواسط پخت وقتی سبزیجات نیم پز شدند، سیب زمینی های درشت خرد شده را هم می افزاییم. آرد را داخل مقدار کمی آب حل کرده و آن را هم به سوپ افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم سوپ به خوبی پخته و جا افتاده شود.
وقتی سوپ پخت و آماده شد، در ظرف سرو کشیده رویش جعفری ریز خرد شده ریخته و به همراه لیموترش تازه سرو می کنیم.
نکته: باید دقت کنید اگه سوپ پس از پخت کامل، زیاد رو حرارت بمونه هم سیب زمینی ها وا میرن و هم اینکه لبوها که رنگ زیبای خودشون رو به سوپ دادن رنگ پریده میشن و سوپتون بد رنگ میشه. امیدوارم که این سوپ برش روسی درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. نوش جان